52-годишна жена изглежда толкова млада, че я бъркат с приятелка на сина й

Pamela Jacobs е мургава красавица от Великобритания, която прилича на 25 годишна мацка, но не е! Истинската и възраст е 52 години, и има сина на 21. Тя изглежда толкова младолика, че спокойно може да си купува студентски билет в градския транспорт, а когато каже на колко е всъщност – никой не й вярва.

Сексапилната милфка често е спрягана като гадже на значително по-младия й син.
Може само да ме радва това, че ме спрягат за приятелка на сина ми, но въпреки това предпочитам малко по-възрастни мъже„, разказва с усмивка Jacobs.


Сещам се, преди време пътувах към Лондон, а на летището, от където си купувах билет, един мъж на касата ме попита:
– Къде ви е студентската книжка ?
– Нямам такава – отговорих му аз!
Той толкова се изненада, че чак изпусна химикалката си„, разказва красавицата.

Преди няколко години, по време на медицински преглед, една мед сестра отказва да повярва на Pamela, че е на 50 години и настоява за проверка на медицинския й картон – толкова млада изглежда!

За младоликата си визия Pamela разкрива, че се постига със здравословно хранене и правилен начин на живот. Всекидневните й тренировки и кокосовото масло, с което третира кожата си, спомагат допълнително за младежкия й вид. Също така, Jacobs не излиза от вкъщи без слънцезащитен крем.
Много жени правят същите неща, дори повече, но ефектът не е като при Pamela Jacobs. Тя разкрива, че важна роля играят и гените й. Нейните братя, сестри и родители също изглеждат по-млади отколкото са всъщност.

„Обичам кокосовото масло“, разказва тя. „Майка ми го слагаше на косата и кожата ни, когато бяхме деца. Харесваше ми и затова продължих да го правя и след това.“
Тя използва кокосовото масло под всякаква форма. От кремове за кожа и коса, та чак до приготвянето на храна.
Диетата на Jacobs категорично забранява употребата на тестени изделия. Тя дори не яде и плодове, заради високото им съдържание на захар. Храните, които консумира са предимно зеленчуци, особено зелените.

От TheMainline си поговорихме с нея (наужким) и ни каза, че въпреки младоликата си визия, вече се чувства възрастна. Вече се усеща много по-уморена, отколкото преди, което не й пречи да посещава фитнес залата и разни други физически неща, съпътстващи деня й.

Pamela Jacobs е част от една специална група хора, които сякаш са спечелили битката с времето. Хора, като нея, като Masako Mizutani от Япония, като 70 годишната Annette Larkins, са благословени с „вечна младост“.