Линдзи Вон показа пищни форми на яхта преди 36-ия си рожден ден (снимка)

Нейният 36-ти рожден ден наближава, но изглежда това изобщо не се отразява на настроението и на формата й. Линдзи Вон доказа това с поредната ваканционна снимка, която сподели в социалните мрежи. Бившата скиорка позира на яхта облечена в секси червен бански, който разкрива изваяното й тяло.

Разсъждавайки за живота си, Линдзи написа под снимката: „Когато погледна пред себе си понякога не мога да повярвам докъде съм стигнала.

Кой знаеше, че ски състезанията и операциите могат да ме доведат тук. Благодарна съм за всичко, което имам – моята любов @subbanator, моето семейство и моите приятели. Не забравяйте да цените живота, защото е кратък.



Междувременно по-рано този месец Линдзи заяви, че чака подходящото време, за да се омъжи за любимия си. Двойката е сгодена от август 2019 година.

„В момента сме в състояние на задържане“, каза тя пред списание People.

„С COVID просто се чувства, че няма добър вариант, разбирате ли? Нямам график или план, просто някак ще изчакаме и ще видим. Очевидно семейството му е в Канада, така че физически не мога да стигна до Канада и те не могат да стигнат до тук“, добави ски звездата. „Това ще се случи в крайна сметка, просто не знаем кога.“

„Никой от нас не се притеснява кога ще се оженим“, коментира Линдзи. „Знаем, че това ще се случи, така че не бързаме за това.“