Ицо Хазарта показа таен чат, в който студентка иска да… СНИМКИ

Последователите на Ицо Хазарта умряха от смях от последната му публикация във „Фейсбук“. Той сподели скандален чат, който не можем да подминем ей така. 

Хитовият изпълнител е получил съобщенията от балет „Нова“, които си разменили няколко реплики с момиче, което искала неща, които накарали момичетата да се хванат за главата, а реакцията на Ицо е красноречива. 

Момичетата от балета получават доста странно запитване на тяхната официалната страница.

Момиче заявява, че не може да танцува и заради това търпи жестока критика и подигравки. Съотвено иска помощ от професионалисти. Дотук нищо странно. 

От балета й заявяват, че могат да й помогнат, но трябва да след няколко седмици, тъй като се подготвят за важен концерт. Напористата девойка не търпи отлагане и заявява, че трябва да се е научила до старта на учебната година, тъй като е студентка и купоните я очакват. 

Все пак разбира заетостта на професионалните танцьорки и им отправя план Б – да запишат видео, в което да й покажат как да танцува на попфиолк ритми, да й напишат инструкции. 

Ицо Хазарта не се сдържа и направи този разговор публичен, а коментарите разкостиха девойката със сериозен проблем, която не знаем как е преживяла първите си студентски купони без инструкции за танци върху попфолк ритми.