Станкулова спаси от убийство една невинна душа СНИМКА

Синоптичката Никол Станкулова показа своята добра страна и изуми всички хейтъри, които до този момент я смятаха за коравосърдечна кифла. 

Красивото лице на Нова телевизия даде пример на всички популярни личности, че освен скъпи дрехи, луксозни ресторанти и кифленски снимки, те трябва да използват социалните мрежи и за да помагат на нуждаещи се. 

Никол реши да помогне на една изгубена душица, която без малко да се спомине от този свят. Знаем, че тя е привързана към животните и на драго сърце приема да сподели с многобройните си последователи един красавец, който си търси дом.

 Никол Станкулова побесня! Вика и се кара на… ВИДЕО

 

„Това е Лъки! Той е прекрасен, добра душа, която е попаднала на лошо място! За щастие този красавец попада на Човек, който да го предпази от среда, в която искат да ги убият! Обезпаразитен, здрав, чист и много обичлив полухъски“, пише Никол в мрежата и оставя телефон за връзка с човека, който в момента се грижи за кучето. 

„Поздравления! Така се прави! Хубаво е изветсните личности да изпозлвате социалните мрежи за такива добри дела, а не да ни показвате марковите си дрешки или в какви елитни ресторанти вечеряте“, гласи един от коментарите в мрежата.