Бивш национал и модел стягат сватба след десетгодишна връзка и две деца

Първата подгласничка от конкурса „Мис България 2011“ Деница Стоянова ще стане г-жа Александрова. Красавицата получи предложение от любимия си мъж – полузащитника на Арда Михаил Александров. Любовта им е вече на 10 години, но досега двамата така и не се решаваха на тази крачка, макар да са щастливи заедно и да имат две дъщери – 7-годишната Мия и Амая, която в края на май направи годинка, пише „Монитор“.

Деница и бившият национал Александров бяха сред гостите на сватбата на вратаря на Арда Иван Караджов на 6 септември.

Именно на него Караджата връчи жартиера на булката.

„Явно ни е време. Бионсе и Джей Зи, Криси Тейгън и Джон Леджънд, Блейк и Райън, мистър и мисис Смит, или Мишо и Дени от Младост. 9 години заедно, без сватба, с пръстен за годеж от 2014-а, който все ми е голям, две деца, две кучета, хиляди изминати километри по въздух, вода и земя, премеждия, загуби, победи“, предизвика футболиста красавицата в Инстаграм.

Вижте тази публикация в Instagram.

Бийонсе и Джей Зи, Криси Тейгън и Джон Леджънд, Блейк и Райън, мистър и мисис Смит, или Мишо и Дени от Младост 9 години заедно, без сватба, с пръстен за годеж от 2014-та, който все ми е голям, две деца, две кучета, хиляди изминати километри по въздух, вода и земя, премеждия, загуби, победи Вчера жартиера му бе връчен от младоженеца @i_karataaaaa Явно ни е време @malexandrov7 • • #M7A #momaroundtheworld #винагидвамавинаги #twosmilingkids #couplephotography #coupleinspo #couplegoals #stylishcouple #feelingcomplete #MiaAlexandrova #AmayaAlexandrova #familygoals #familyinspo #love

Публикация, споделена от Denitsa Stoyanova (@mom.aroundtheworld) на Сеп 7, 2020 в 2:59 PDT

 

Той не й остана длъжен и прие предизвикателството и намекна кога ще бъде дългоочакваната сватба.

„В отговор на поста отпреди малко. На 08-09 (имаме вечен спор за датата) август 2021 година правим 10 години заедно! Твоята дата се пада в неделя! Знам, че за да си създадеш собствена Вселена са нужни просто две усмихнати хлапета. Кърпата е хвърлена, ще участваш ли“, написа Мишо. Той добави и послеслов: „Деница Александрова ще стои много добре на новата ти лична карта! Знаеш, че толкова те обичам, че не мога да те трая!“.

Вижте тази публикация в Instagram.

В отговор на постът на @mom.aroundtheworld преди малко : На 08-09 (имаме вечен спор за датата) август 2021-та година правим 10 години заедно! Твоята дата се пада в неделя! Знам, че за да си създадеш собствена Вселена са нужни просто #двеусмихнатихлапета Кърпата е хвърлена, @mom.aroundtheworld . Are you in? P.S. : Деница АЛЕКСАНДРОВА ще стои много добре на новата ти лична карта! …знаеш, че толкова те обичам, че не мога да те трая!!!

Публикация, споделена от Mihail Alexandrov Official (@malexandrov7) на Сеп 7, 2020 в 3:53 PDT

Вижте тази публикация в Instagram.

# на 1 годинка !!!! Честит Рожден ден, порастнало мъниче! Съжалявам, че пропускам този така важен ден, но тати трябва отново да се бори с това да бъде здрав , за да може да носи теб и сестричката ти Миа когато крачетата ви се изморят от игра! Много ми е тежко да съм далеч от теб и да не мога да те прегърна и целуна и да ти пожелая цялото здраве и щастие на тази странна в последно време земя и донякъде се радвам, че все още малката ти хитра главичка няма да усети липсата ми така, както аз чувствам липсата ти в този ден! Обещавам ти, че ще се реванширам като те обичам и закрилям завинаги и с голи ръце ще строя всяка стълбичка в живота ти, за да вървиш само напред и нагоре! Обичам те, your one and only, тати !!! P.S.: Да целунеш кака и Мама от мен и да им кажеш, че ми липсват! #AmayaAlexandrova #AmayaTheFirst #firstbirthday #babygirl #missyou #daddysgirl #sad #birthday #familygoals #family #together #forever #proud #hashtag #instagram #photoshooting #white

Публикация, споделена от Mihail Alexandrov Official (@malexandrov7) на Май 27, 2020 в 11:28 PDT