Най-добрите безплатни Android приложения за прогноза на времето

Някои хора твърдят, че няма такова нещо като лошо време, само различни видове хубаво време. Без значение какво вие мислите по въпроса, няма как да не оцените класацията на makeuseof за най-добрите Android приложения за времето.

Благодарение на тях ще знаете на какво точно време ще се радвате през следващите часове и дни.

1Weather

1Weather е едно от най-популярните Android приложения за времето. То предлага с 12-седмични разширени прогнози, 48-часови подробни прогнози и друга полезна информация като UV индекс, точка на оросяване, влажност, налягане и видимост. Приложението включва също 10 напълно приспособими уиджити. Приложението се поддържа с реклама, но можете да платите няколко долара, за да ги премахнете.

WeatherBug

Подобно на Accuweather, WeatherBug е дългогодишен любимец на потребителите на Android. Това беше едно от първите пълнофункционални приложения за времето, достъпни за платформата.

Една от най-добрите му характеристики е светкавичен сигнал, който ви казва точно колко далеч е бурята от вас и дали вие или вашият имот има опасност да бъдете ударени от нея. Приложението също така има домашен електромер, който изчислява колко ще е сметката ви за отопление или климатик.

WeatherBug е безплатно за изтегляне, но има покупки в приложението.

 

 

Accuweather

Accuweather е друго любимо на потребителите приложение за времето. Въпреки че повечето хора свързват марката само с приложението и уебсайта, компанията всъщност съществува от 1962 година, когато започва да предлага услуги за доставяне на прогнози за времето на частни компании.

Тук са всички функции, които бихте очаквали. Получавате местни и глобални метеорологични прогнози, ежеминутни актуализации на времето и други. Не забравяйте също така да проверите функцията за реално усещане на температурата.

Accuweather е безплатно за изтегляне, но има покупки в приложението.

 

The Weather Channel

Приложението предлага информация по часове и 10-дневна прогноза, която включва температурата, влажността, точките на оросяване, времето на изгрев и залез, скоростта на вятъра, UV индексите, видимостта и барометричното налягане.

Уникална функция за приложението е „индекса на полените“, така че да знаете дали е подходящ момент да отидете на джогинг.

The Weather Channel е безплатно за изтегляне, но има покупки в приложението.

 

Yahoo Weather

Yahoo Weather е едно от малкото приложения за времето за Android, което не предлага покупки в приложението, за да отключите всичките му функции – то е напълно безплатно за използване. Освен обичайната 10-дневна прогноза, приложението поддържа сателитни карти, посока на вятъра, UV индекс, показания за налягането  и др. Заедно с 1Weather, Yahoo Weather има едни от най-добрите уиджити за времето. Те са чудесни за хора, които обичат да наблюдават метеорологичните условия директно от началния екран на устройството си.

 

 

Вижте 7 приложения за свързване на Android смартфон с компютър