„Баба“ Шилтън хвана за косите Колийн

Войната на Колийн Рууни й отне още една приятелка. Това стана ясно в поредната словесна престрелка в социалните мрежи. Този път съпругата на бившия ас на Манчестър Юнайтед и английския нац;ионален отбор по футбол Уейн Рууни бе атакувана от половинката на на легендарния вратар Питър Шилтън – Стефани.

Г-жа Шилтън виртуално хвана за косите Колийн заради поведената от нея война срещу съпругата на нападателя на Лестър Джейми Варди – Ребека.

Според г-жа Рууни, Беки, с която бяха близки приятелки, изнасяла пред медиите нейни тайни и започна дори съдебно дело. Само преди дни адвокатите на ищцата й обявиха, че няма как да спечели в съда и бяха мигом уволнени.

Според Стефани Шилтън (51 г.), нарекла себе си “Баба футболна съпруга”, Колийн просто си измисля. Не за друго, а за да печели медийно внимание.

“Това е рекламен трик от твоя страна, написа г-жа Шилтън. – Докато мъжът ти играеше в САЩ, ти се почувства забравена, и сега търсиш начин отново да си най-популярната футболна съпруга във Великобритания. Никой не ти е издавал тайните, ако изобщо имаш такива.”

Стефани не спира дотук, ами обвинява Колийн в злоба, задето съпругът й не могъл да подобри рекорда на Питър Шилтън, който има 125 мача за “трите лъва”, а нападателят остана само със 120. Не на него, а на нея не и стигало, че не е голмайстор на отбора.

Английски медии вече подхванаха и темата, че на Уейн ужасно му е писнало от глупостите на жена му и може дори да й бие дузпата.

Голаджията вече бе хванат на два пъти на партита с женска компани и разкрепостено поведение, откакто избухна скандалът в края на миналата година. За капак няколко месеца Колийн ходеше и без халка, тъй като имаше съмнения, че мъжът й е бил с проститутка.