Най-добрите безплатни игри, които може да играете в уеб браузъра

Игрите, които могат да се играят в браузъра, навярно ги свързвате с детството си или с ранните дни на интернет, но реалността е, че все още има безброй невероятни такива игри.

От Pocket-Lint изброяват някои от най-забавните, уникални и завладяващи опции, за да ви помогнат да намерите идеалния начин да си прекарате страхотно известно време.

А защо не и да откриете следващата си мания.

Fallen London

 

Играта Fallen London наскоро отпразнува своята десета годишнина.

Това е текстово базирано мистериозно приключение, което е напълно уникално за всеки играч.

Spelunky

 

Spelunky ви прдлага възможност да навлезете надълбоко в пещерите и да търсите съкровища. Играта има и HD версия.

10 Bullets

 

Вие контролирате кула, от която може да изстреляте 10 куршума, може да направите това, когато пожелаете. Всеки куршум, който изстреляте, може да предизвика верижни реакции, когато удари летящ кораб, така че опитайте се да създадете възможно по-голям хаос с боеприпасите си.

Threes!

Вероятно сте играли 2048. Тази проста математическа игра беше хит преди няколко години. Threes! има идентична концепция, но е с далеч по-превъзходен дизайн.

Runescape

 

Друга истинска класика в света на онлайн игрите е Runescape. Удивително е колко дълго тя издържа и това, че  разработчикът ѝ Jagex непрекъснато я подобрява през годините, правейки я все по-привлекателна за играчите.

A Dark Room

 

Внимавайте за детайлите на историята си, дори и ако ви се струва че действията се развиват бавно. Играете на непозната земя, изграждайки малка общност във времето, но винаги под заплаха от животни и стихии.

Wonderputt

 

Няма нищо по-добро от една бърза игра на голф, но Wonderputt преоткрива играта чрез интересни преходи и интересен дизайн. Ще преминете през дълга поредица от дупки в свят, който напомня на Monument Valley и рисунките на MC Escher.

Line Rider

 

Това е класическо малко забавление в интернет, което ви позволява да очертаете път, който да следва малката ви шейна.

 

Вижте седем лесни начина да откривате нови игри за смартфони, които си заслужават