8848 Titanium M6 5G е луксозен смартфон с цена $4200

Ако си мислите, че флагман смартфоните на марки като Apple, Samsung и Huawei са скъпи, то определено трябва да видите новият топ модел на китайският бранд 8848. Тук не само името на марката е нестандартно и в същото време запомнящо се, но и самите смартфони. По-наблюдателните от вас знаят, че 8848 не са произволно избрани цифри, нито пощенският код на населеното място, където се правят смартфоните. Това е височината на най-високият връх в света – Хималайският Еверест.

Така символика в името навежда на мисълта, че си купувате върхът на смартфоните, най-доброто от най-добрите. Реално има доста по-скъпи смартфони от 8848, ни и тези не са никак евтини.

 

 

Последният им модел се казва  Titanium M6 5G и в топ версията си струва 4200$. За по-скромните потребители, компанията предлага и „бюджетни“ версии, като най-евтината струва 1800$. Тя е направена от титаний, кожа и има само 512GB памет. Топ версия е със синя крокодилска кожа, специална сплав от злато титаний, инкрустирана е със синтетичен рубин и естествен жълт сапфир. Там паметта е  1TB.

 

 

Да, при Titanium M6 5G, 8848 са заложили не само на лукса, но и на технологиите. Смартфонът има процесор Qualcomm Snapdragon 865 с for SA / NSA dual-mode 5G връзка. Притежава цели 12GB LPDDR5 RAM памет и UFS 3.0 сторидж. Смартфонът има два дисплея – основен с 6″ диагонал и помощен с 1.19″, който се намира върху гърба. 

 

 

Телефонът има последно поколение WiFi 6 и се захранва от батерия с 4380mAh заряд, която поддържа и безжично wireless зареждане. Камерата на Titanium M6 5G е 100MP и снима 4K видео.  

 

Прочетете още статията: Китай и Huawei предлагат нова версия на Интернет