Откриха в кода на Samsung Galaxy S20 намек за бъдещите Galaxy Note20 и Galaxy Fold 2 с процесор Snapdragon 865

След като по-рано тази година Samsung представи своята обновена флагман линия смартфони S20, компанията публикува изходящият код на ядрата на всички версии на новите модели с процесори Exynos и Snapdragon.

Те представляват основно интерес за разработчиците и за запалените фенове на технологиите, които вникват в детайли в тази информация. Както съобщават Xda-developers, и този път по-наблюдателните професионалисти сред споменатите групи са забелязали интересен намек за евентуална предстояща премиера на три нови устройства на Samsung.

Според данните на източника зад наименованията Canvas и Winner 2 стоят смартфоните Galaxy Note20 и Galaxy Fold 2, снабдени с процесори Snapdragon 865.

Третият интересен модел е скрит зад името Zodiac и е предназначен само за азиатският пазар. При него централният процесор е Snapdragon 855, за който дори при инсайдерите все още нямат подробна информация. 

Не е изключено да става дума за нова сгъваема W-серия или за някаква модификация на Samsung Galaxy Z Flip, предназначена за вътрешният пазар на Китай.

 

Прочетете още статията: Заради кризата с Коронавирус – А1, Виваком и Теленор подаряват на своите абонати безплатни разговори, мобилен интернет и др.