Погрешка показаха флагман смартфон Fujitsu arrows 5G с процесор Snapdragon 865

Благодарение на неволна грешка от страна на Qualcomm, по време на отчета, в който показват официалният списък със смартфони работещи с техният флагмански процесор Snapdragon 865, бе показан и смартфон, който все още не е представен от производителя си. Става дума за новият флагман на компанията Fujitsu arrows 5G (с моделен код F-51A), който оказва се ще работи със Snapdragon 865, съобщава Gizmochina.

 

 

Освен как ще изглежда модела, благодарение на документа разбираме и почти всички негови технически характеристики. Смартфонът ще бъде с 8GB RAM памет и със 128GB сторидж.

Ще притежава 6.7″, извит в краищата AMOLED дисплей с резолюция 2340×1080 пиксела. В дисплеят е вграден Fingerprint четец на пръстови отпечатъци, а целият корпус на телефона е защитен с IP68 протекция, която му позволява потапяне във вода и устойчивост на прах.

 

Централно върху гърба има правоъгълен модул с общо 3 камери – съответно с 48MP, 16.3MP и 8MP. Във възможностите им влиза 3х оптично приближаване и възможност за запис на видео с 4K качество. Предната селфи камера е 32MP.

 

 

Разбираме нещо интересно и за софтуера. Част от него ще е предварително инсталиран Adobe Photoshop Express, който ви позволява бърза обработка на снимки. Fujitsu arrows 5G ще се захранва от батерия с 4070mAh заряд и ще поддържа бързо зареждане. В характеристиките му влиза също така новата бърза Wi-Fi 6.

 

 

Към момента цената и датата на официалната премиера на Fujitsu arrows 5G не е обявени, но производителят е заявил, че ще видим модела през пролетта на 2020г. и цената му ще бъде достъпна за масовият потребител.

 

Прочетете още: Смартфоните на Apple и Huawei през 2020г. ще предложат сериозно подобрение в производителността