Как да купиш бельо на своята дама

Накарай я да се чувства специална, без да се почувства евтина.

Първото правило тук е: внимавай. Не искаш по-добрата ти половинка да прилича на статистка от евтин хеви-метъл-клип, нали? Нали?!

Бельото обикновено казва на жената каква би ти се искало да бъде, а не какво бельо ти харесва да носи. И защото тя вече знае какъв тип жена е, няма да се зарадва, ако й купиш някое парцалче от секс-шопа.

 Синтетично червено бельо, чорапогащи без чатал, пискюли за зърна, сутиени с изрязани чашки и леопардови жартиери са доста кофти избор братко.

Трябва да избягваш и чорапогащи с шев (безвкусно), както и корсети или мрежести чорапи (ако иска такива, което е малко вероятно, може да си ги купи сама).

Второто правило е: запомни й номера (провери етикета на дрехите й).

Най-вероятно ще бъде благоразположена към факта, че й знаеш мерките, независимо какво си купил и дали й харесва. Когато влезеш в магазина, трябва да си сам и трезвен, защото на продавачките им е писнало от мъже, които идват на групички, придобили смелост след няколко питиета, пускат мръсни шегички и ги питат дали не биха пробвали някой артикул.

Избирай внимателно. Винаги е полезно да познаваш вкуса на момичето си, защото има огромна разлика между спортен сутиен от чист памук и по-демонстративни неща от сатен, коприна и дантела. Имай предвид и цвета на кожата и косата й, защото ако е светла, например, бельо в цвят слонова кост или бяло ще й придадат още повече бледност; ако е мургава, по-добре избери цвят шампанско вместо бяло, а ако е червенокоса, избягвай оранжево и розово.

Спортните сутиени са по-подходящи за момичета с малки гърди, a Wonderbra са забавни, но любимата ти едва ли би искала да ги носи по цял ден (много са твърди, като стари корсети). И изхарчи толкова, колкото можеш да си позволиш.

Да купуваш евтино бельо е почти толкова недопустимо, колкото да купуваш евтина бижутерия.

Купуването на дамско бельо върши работа.

Не че дава стопроцентова успеваемост (така или иначе тя вероятно щеше да ти пусне), но е един вид доказателство, че все още я намираш за привлекателна.

А ако трябва да купуваш бельо на жена си, за да разнообразиш сексуалния си живот, тогава най-вероятно на сексуалния ти живот нещо поначало не му е наред. Така че се поздрави за това, че си поел инициативата да го поправиш.

Какъв е твоя опит братко? Сподели го в полето за коментари…