Виаграта може да ти помогне с отслабването

Виаграта може да ти помогне с отслабването

Добри новини за всички почитатели на малкото магическо синьо хапче. Освен вдигането на кръвното, както и на самолета, малката синя магия може да помогне и за свалянето на излишните килограми. Това откритие са направили и хората от университета в Бон. Виаграта помага на организма да започне да гори бели мастни клетки, за да повиши температурата на тялото.

Това означава, че в правилните дози ще можете наистина да използвате виагра за сваляне на килограми. Белите мастни клетки са известни с това, че често са виновниците за всякакви кардио проблеми, които можеш да имаш – точно така, дюнерите те убиват!

Ето това прави виаграта, смесва добрите и лошите мастни тъкани и след това ги изхвърля от системата – препоръчително е да използваш хапчето по предназначение. И преди да помислите, че е време да вземете няколко опаковки и просто да полирате дървото, докато лумнете в пламъци като Буратино, препоръчваме да се консултирате с лекар, да отидете до фитнеса или просто да намерите начин за ограничаването на 3-те банички с боза. Но пък тогава няма да сте сигурни, че жената ще е щастлива и ще прави мусака. Виждате ли, това е омагьосаният кръг – купувате виагра, за да отслабнете, използвате страничните ефекти и получавате мусака. И после защо сме дебели!