Жените предпочитат по-възрастни мъже

Жените предпочитат по-възрастни мъже

Господа, бъдещето е официално днес и по всичко личи, че наистина е правилно да бъдеш ерген точно сега. Подкрепа на думите ни ще намериш и от софтуерните инженери в Badoo. Проучване на компанията показва, че милиениалите или поне четвърт милион от тях ще предпочитат по-възрастните партньори. Направено проучване от 10 000 потребителя показва, че 26% от хората на възраст 18-24 години са се насочили именно към мъжете на възраст от 30-35 години.

По някаква причина, милениалите са създали изключителен стокхолмски синдром. Ако сте на 30 или нагоре, значи трябва да сте усетили любовната игра. Статистиката доказва, че почти всяка 3-а жена от тази група е спала с по-възрастен мъж. При мъжете все още има някаква форма на възрастова дискриминация, особено след като знаят, че след тях тичат 20-годишните.

Просто няма за какво да се сърдят, това е положението. Лекарите също подкрепят подобни рокади. Те са установили, че сексът с по-млади партньорки подобрява мозъчната функция, както и нормализира доста процеси в тялото. С други думи, сексът не ни прави глупави, той е регулаторът, предпазващ ни от всевъзможните глупави решения, които предстоят. Като цяло, колкото повече секс правите, толкова по-сериозна краткотрайна памет ще имате. Не си спомняме кой беше доказал тази закономерност, уви. Най-интересното е, че стъпката към по-възрастните партньори не е особено доказано, но според учените, евентуалните различия с родител или неговата липса, както и определено внимание и авторитет, гарантиран от по-възрастните хора, може да доведе до такова желание. Почитателите на старите филми и предавания откриват, че все по-често имат какво да кажат с по-зрелите хора. Не се отчайвайте, недейте да страдате, младите гаджета идват смело напред.