Силиконовите гърди имат своите качества

Силиконовите гърди имат своите качества

Гърдите са част от малкото мъжки радости, на които можем да се радваме през последните години. Можеш да видиш красив чифт в метрото, да погледнеш как са се сгушили в тясната вълнена жилетка, да се наведе до теб и без да иска да ги опре. В женските гърди се крие щастието. Какво повече да искаш от тях? Правилно, можеше да са по-големи.

Точно тук идва помощта на силикона, който превръща разчесаните пъпки, малките асансьорни копчета, стотинката под покривката и любопитната лисича муцунка в нещо с размерите на помело на промоция от Уидл (известен магазин в Перник). Силиконовата долина връща вярата в жените. Може да са фалшиви, но са големи. Не им се сърди, не остана нищо истинско, че да ги почукваш и да се чудиш дали са напръщели. Не трябва да забравяме, че силиконът може да е полезен. Как? Ето някои регистрирани случаи и доказателство за ефикасност! 

1. Змийска отрова

Една змия не може да убие друга змия. Поне такава е закономерността – тъщата никога не умира. Орит Фокс го доказва. Жената участвала във фотосесия и използвала най-близкото до природата си – змията. Предполагаме, че животното не е одобрило новата си компания. След няколко кадъра, то дало воля на чувствата си и забило зъбки във фалшивата гръд. Не сме сигурни дали страстите са били по-силно и се стигнало до намесата на дресьорите, които да освободят жената от захапката на влечугото. Фокси отива в болницата и получава ваксина против тетанус, докато змията умира от силиконово натравяне. 

2. Нападение

Чувал ли си израза „Една мощна цица“? Вече си. Запознай се с Бъсти Харт. Тя е известна с огромния си бюст и невероятната мощност. Тя може да пръсне диня само с атаката на своята любеница! Как става това? Тя практикува умението си от ранна възраст и с времето решава, че трябва да разкрие таланта си пред широката публика. Дори се появява в шоуто „Америка търси таланти“. Виж на какво е способна и се замисли следващият път, когато си близо до гърдите на твоята.

3. Защита

Всяка атака е предвестник за защита. Никой не може да атакува през цялото време, но ако имаш силикон – силите са изравнени. Поне това се случило, когато жена попаднала в престрелка. Един заблуден куршум се забил в скъпите импланти размер Д. Силиконът успял да се справи със спирането на куршума, преди да засегне жизнено важните органи. Какво повече да искаш? 

4. Едно специално място за един специален човек

Санди Канеско е била от онези жени с голям изкуствен балкон. Нейният съпруг е бил най-близо до тях, но за жалост му дошло времето. Санди решила, че не може да се раздели с човека, който мачкал гърдите и затова си сложила импланти, като в един от тях е поставен праха на мъжа й. Няма по-добър начин за изпращане на човека до себе си. Нали това беше мечтата, ако умрем, да се преродим в женско бельо на Джена Джеймсън. Как да се оплачеш после?