С колко жени си спал досега?

С колко жени си спал досега?

Добре, де, ясно е, че не си спал, а си е**л, но дори и ние понякога опитваме да си наложим някакъв вид автоцензура. Виж какво показаха резултатите от анкетата на сайтеца:

Между 20 и 30

На последно място в класацията само с 4,7% са мъжете, чиято бройка е между 20 и 30. Това или означава, че българинът е по-моногамен, отколкото мислим, или че след определено време спира да брои.

Не знам, не си водя записки

6,2% от анкетираните нашенци твърдят, че изобщо не помнят точно с колко жени са омачкали чаршафите, което доста противоречи на първичния инстинкт за броене на извоюваните трофеи…

Над 50!

Ето това е типичният балканджия – при него няма „не помня“, няма „не знам“.

Отсича категорично, че е оправил над 50 булки и е горд, че е разлял семе навред. 7,4 е процентът на гласувалите, разпознали себе си в тази група.

Между 10 и 20

Един на всеки 10 мъже у нас е имал контакт минимум с 10 и максимум с 20 жени. Какво ли би станало обаче, ако разделим бройката на 3, ако е вярно твърдението, че мъжа увеличава тройно бройката си, когато говори за нея?

Девствен съм

Всеки четвърти мъж в БГ признава, че никога не е правил секс с жена, което е една доста тревожна статистика. Значи ли това, че една четвърт от нашите събратя не се интересуват от жени?

Под 10

Почти всеки втори българин (45,4%) признава, че бройката на дамите, които е вкарал в легълцето си е по малко от 10. Кофтито е, че към този отговор спадат както тези, които са били с една и така и онези, които са праснали цели 9.