Дебелите жени

Дебелите жени

Понеже редовно са ни на мушката е редно да кажем и поне една добра дума за тях. Не можем да си изкривим душата, че са винаги привлекателни и изглеждат като модели, но за сметка на това имат качества, които липсват във всяко типично барби.

Храна
Водиш перхидролка на ресторант и тя си поръчва 7 зърна зелен боб и половин килограм трева от поляната със сол. После сумти и ти се възмущава, че ти ядеш свинска пържола с картофки и гарнираш с една-две бири.

С дебеланите това няма да се случи. Те си знаят, че вече са с размерите на годзила и няма накъде повече, но поне използват човешка храна.
 

По-малък шанс за забивка
Жената с визия на модел може да има когото си поиска. Важното е само да реши, което означава за теб, че си винаги във висящо положение. Доста е тъпо да си мислиш, че твоята може да бъде отстреляна от поне още две мъжки ракети, но фактът си е факт. При закръглените няма такава опасност, те са верни оттук до хладилника. Искаш да я задържиш по-дълго? Тогава бъди един истински Шелдън и носи шоколад с възпитателна цел.
 

Свирката на живота ти!
Всеки един, който е предоставил музикалния си инструмент на дебела изпълнителка, се усмихва в момента. Тя ще направи абсолютно всичко, за да те задържи. Просто развихри фантазията си и се приготви за голям секс! Кльощавелката няма да използва пълния си потенциал, тя ще остави теб в главната роля, което не е толкова приятно.
 

Мамка му, издържливи са
Те носят на алкохол и дори побеждават. Спокойно могат да те приберат, като си прелял резервоара с алкохол, и дори ще ти посвирят на кларинета преди лягане. Ако си уцелил в избора си, тя може да ти прави компания в кръчмарските сбивания, да мести тежките предмети и да чисти под гардероба, без да те ангажира, докато гледаш шампионска лига.
 

С нея си във форма
Пробваш ли често да пуснеш ръце по кръста и да стиснеш малката задница и след това да я вдигнеш във въздуха? Аматьорско е, пич, пробвай с дебелана, която тежи повече от теб. Погледни си ръцете след това упражнение, те са определено по-големи от преди. Получаваш уред за секс и фитнес едновременно.

Топлят през зимата
През зимата е достатъчно студено, че да топлиш някое миньонче. Нощите са дълги, тя те отвива и накрая познай кой е болен. От друга страна, ако си си избрал мома от тежката категория, тя ще те топли и дори може да те гушка. Ако ти измръзнат ръцете, винаги може да ги мушнеш под нейните бедра.

Така че никога не подценявай силата на голямото закръглено дупе. Благодарение на него ще качиш поне два диска от по десет килограма на лежанката.