Седем откачени неща при жените

Седем откачени неща при жените

Посещавал ли си скоро фейсбук? Онова място, където отново жените владеят света. В далечната галактика на феминизма нито една жена няма цикъл. Поне това си мислихме, докато разглеждахме всички откачени групи, в които се проповядва женската сила. Предполагаме, че това е мястото, в което можеш да откриеш красива и интелигентна жена, с която да дебатираш на интересни теми.

Уви, грешахме. Жените обичат да мразят различни неща. Мразят съседката от горния етаж, мразят красивите жени, мразят жените с добър метаболизъм и още куп чудеса.

Ако някой ти каже, че жената е най-невинното нещо на света, значи живее под чехъл през последните 100 000 години. Посети един терариум и разбери за какво става въпрос. През това време ще ти покажем част от нещата, за които жените лъжат. Не можеш да разбереш защо, но определено е забавно. 

1. Лицеви недъзи

Недъзи е доста силно казано. Д-р Енчев няма да открие почитатели на „Красотата е симетрия“. Истинският мъж не е фен на Барби. Наричаме различните лицеви изменения недъзи, защото и жените си ги определят така. Започваме с големия нос, клепналите уши и още много други чудеса. Не си сляп и виждаш. Силиконът в устните, ботоксът и всичко останало се забелязва. Не си харесвате лицето, добре, защо го криете? По-смешно е от културист, който ти казва, че не използва стероиди. 

2. Сексуалните белези

Всеки прави груб и страстен секс. За нас това е белегът от войната в леглото, а за жената е нещо, от което трябва да се срамува. Защо? Знаем, че нито една жена не се е изгорила със сешоар, знаем, че е била захапвана по рамото – защо се лъжем, бе? Знаем, че правите секс, знаем, че мастурбирате и сме запознати с идеологията за чистеното, ама това няма да стане! Бъдете мръсниците, за които се представяте. Никой няма да ни повярва, че сме се одрали на етикета на блузата по дължината на целия гръб. 

3. Позите

Защо жените се правят красиви? Не е заради нас, а заради всяка друга жена, която може да те погледне. Оценяваме защитаването на територията, ама може да намалите малко времето за специалното маскиране. Жените обичат да са красиви и да бъдат обсъждани от другите. Когато са самотни ще се опитват да привличат вниманието с най-различни снимки: на купон, сама у дома, снимам се докато спя, натискам се с приятелка, натискам се с две приятелки, натискам се с три приятелки, важното е да има приятелки! Защо е необходимо това? Специален поздрав за бившите, бъдещите и настоящите. Вие, господа, трябва да разберете, че тя е силна, не страда по вас, не се интересува от вас, прекарва си добре и последният трябва да я забележи. За жалост няма упътване и не можем да ти кажем, че си последният. 

4. Височината

Истината се крие във високите токчета. Притеснява ли те това, че жената е по-висока от теб? Сигурно, а не би трябвало. Дори най-добрите приятели на Снежанка се дървят на нейното присъствие! Говорим за другата Снежанка, а не за тази от версията на Дисни. Наполеоновият комплекс вече не е в сила, свирете отбой. Жените може да се качват и на кокили, но само при положение, че са там горе с къси поли. Трябва и ти да намажеш. Сигурни сме, че жените ще се радват на другата височина повече, отколкото на актуалната! 

5. Теглото

Жените обичат само един вид жени – слабите жени! Ти може да обичаш всички жени и дори се заглеждаш по лесбийките, в което няма лошо – и двамата харесвате жени! Има жени, които не могат да отслабнат толкова лесно, те имат по-широка талия или по-едро дупе. Супер, няма да се ограничаваме с хорското мнение! Нека бъдем честни. Това, което един мъж не обича е постоянното прикриване на килограмите. О, ще правим групова снимка, нека застана така, че да не ми се вижда ремаркето! Нека сме седнали, за да не си личи, че съм висока. Съберете се около мен, за да не се забелязва разстоянието, което заемам. Моля ви, снимайте големите ми гърди, мъжете ги обичат! Жено, стига! Остави ни разочаровани, когато стигнем у дома ти, а не с отварянето на профила ти във фейсбук. Ние сме дебели, носим си шкембетата и си ги обичаме. Уважаваме всички жени и те ни мразят за това!? Как е възможно – мистерия!

6. Гримът

Забелязал ли си прекрасния тен на всички красиви жени. Той е вечен! Кожата им абсорбира милионите светлинки от лампата в кухнята, почти. Само няколко жени може да се разходят до Бахамите, за да хванат тен и да се разхождат с бронзовата си гордост, останалите се стараят да се маскират като смелото сърце, преди битката. Защо? Нали ще видим пропуските, когато застанете до нас? Не пасем трева, знаем, че миглите са удължени със специалната спирала, знаем, че носите уондърбра и после ще бъдете по-добри от Худини! Знаем тези номера и все пак се хващаме в тях. Май сами си отговорихме, а?

7. Слънчевите очила

Не, тя не е заварчик! Жените обичат красивите и големи дограми, така де, слънчеви очила. Предполагаме, че Ридик е българин, след като има толкова много жени, които се дразнят от всякаква светлина. Това не минава без произшествия в бара, стълбите, асансьора, автобуса и всяко друго място. Скоро ще извадим маската за сноуборд и тогава ще видим кой има по-големи!