Доказателствата, че я обичаш

Доказателствата, че я обичаш

Любовта е много сложно състояние между хората, изразяващо се по най-различни начини. Признаваме, че колежките могат да измислят много по-романтичните идеи, докато мъжкото съсловие изразява твърдата любов, делегирана в действия, а не в думи. И след като не правиш достатъчно, както винаги се случва в една връзка, решихме да покажем онези признаци, които винаги индикират истинските чувства към нежния пол. Представяме онези дела, с които изразяваш своята любов.

 

Тоалетната чиния

Винаги сме вярвали, че жените завиждат, когато източваш анакондата в изправено състояние, без да се притесняваш, че задника ще се долепи до тоалетната. Ти пестиш тоалетна хартия, наслаждаваш се на прекрасната гледка, когато си сред природата и винаги изпитваш един мини оргазъм, когато 5-те бири от обяд напуснат кораба. И нека се обади този мъж, който никога не е имал проблеми с тоалетната чиния, този, който не е пролял една жълта капка върху седалката, за да получи наградата „Чехльо за 2014 година“. Физиката е виновна за следите във WC-то, но това не означава, че демонстрираш чувства като повдигаш седалката, за да избегнеш ранния апокалипсис. Твоите действия демонстрират чувства, но понякога забравяш, в което няма нищо лошо. 

Теглото

Жените винаги успяват да хвърлят допълнителните килограми в задницата, но никога не са гузни, когато нагъват поредния дюнер. Международната спогодба между половете настоява за разбирателство в спортния режим и пакт за ненарушаването му. При намесата на такава висша сила, мъжете продължават да се радват на бирено коремче, докато жените се гледат в огледалото, стискайки любовните дръжки с надеждата, че все още ще са правилни. Дами, Вие сте дебели, когато не можете да ги хванете с ръце. Мъжката любов не е най-възвишената, но щом сме тук и Ви купуваме шоколад, значи сме превъзмогнали килограмите, следователно е редно да спрете с въпросите „Изглеждам ли дебела?“. Може да бъдете младата наследница на самолетоносача, но ние пак ще Ви виждаме като фиданки, а сега си изяжте тулумбичките! 

Гушкаш я през лятото

Само мъжете знаят за какво говорим, а още по-страшното е, че лятото идва след по-малко от месец. Жените винаги се превръщат в младите наследници на „Живата факла“ и правят контакта в леглото невъзможен, дори и след като си стоял няколко часа във фризера. И сега си представи горещите дни, когато змията се самозапалва на ламаринен покрив, а ти се разтапяш в собствен сос. Най-жестокото в този момент е нейният нежен и тънък глас, огнените й ръце, които те обгръщат с тихо съскащо желание „Гушни ме!“. И ако спиш в сауната, значи наистина я обичаш! 

Прибираш мръсните чорапи

Веднага след химическите оръжия на Садам, твоите чорапи са второто най-опасно оръжие за масово поразяване. Само най-доверените знаят, че криеш едни в бункер, за да можеш да се подготвиш с идването на тъщата. Синтезираният аромат от един работен ден на открито може да разплаче дори скункс от срам, а ефекта върху специфичното женско обоняние е толкова чувствителен, че може да причини всичко от кръвотечение в носа до месечен цикъл. Само мъжът, който изпитва някакви чувства, ще занесе отровата до пералнята за унищожаване. 

Пускаш я на купони

Жената е отговорна за изгонването от райската градина, както и за фиша за превишена скорост. Жената пази своите змийси корени от създаването на света и това означава, че поне веднъж ще поиска да излезе с останалата част от терариума, за да може свободно да съска и плюе отрова, вярвайки, че е по-могъща от плюещата кобра и по-силна от анакондата. И само истинският мъж, както и истинският будала, е способен да предложи такава висша форма на доверие, защото няма човек, който да не знае, че няколко чаши от правилната отрова са способни да събудят нейния пълен потенциал на разгонена булонка в парк през пролетта – няма коляно, на което да не се хвърли. И както са казали старите хора: „Ако обичаш нещо, пусни го на свобода, ако не се върне, купи още бира!“. Винаги можеш да се съмняваш в залитващите й умения, но пък ще имаш достатъчно за разказване в „Искрено и цинично“!