Страните, в които се изневерява най-много

Страните, в които се изневерява най-много

Ново изследване сред зрителите на еротични филми доказва, че зрителите са много по-сериозно изложени на риска от изневяра. Изневеряващите прекарват три пъти повече време в мрежата и прахосват ДНК материал, който би могъл да помогне на много хора, ама какво да се прави, съдбата е жестока. Учените са дълбали много по-дълбоко в хисторито на интернет воайорите и са открили интересна закономерност – хората от различните страни винаги търсят партньорка за изневяра, която прилича поне малко на актрисите от филмите. В този ред на мисли е добре да покажем и предпочитанията на топ 10 от страните, в които е сигурно, че жената ще получи рога! 

1. САЩ

Янките са отговорни за силиконовите гърди и очевидно ги обичат, след като всеки потребител се насочва към девойките с огромни потенциали и преследва жените с добре оформени и изразителни очи! 

2. Германия

Бираджиите търсят елементарна неща като „Приятелка“. Опитай се да напишеш същото в порно сайт и ще разбереш какви половинки си търсят.

3. Италия

Амиците имат мераци и искат да се върнат обратно в колежа, за да търсят своята любима Кармен, която все се връща за повишаване на успеха. Не ги виним, защото все още помним колежките, които идваха на разменни начала. Нека кажем, че сме отмъстили за 94-та! 

4. Англия

Хората също си търсят приятелка в порно сайтовете. 

5. Гърция

Мъжете там имат сериозна нужда от доктор и подозираме, че здравната им система не е това, което беше или поне това, което гледат в мрежата – лекарките не получават инжекцията, а само я слагат! И после пак казвай, че нямаш нужда от здравни осигуровки! 

6. Израел

Там търсят порно звезди и ще е много трудно да се обвържат с такава, освен ако не си я купят. Нека не забравяме, че интернет връзката при тях е доста филтрирана, за да си губят времето с нещо различно от професионалистка! 

7. Австралия

Хoрата търсят тийнейджърки, но никой не им е казал, че са нелегални. 

8. Франция

Те искат повече мацки, ама да не свършиха при тях? 

9. Ирландия

Те търсят котенцето и познай дали Google не върши всичката работа!

10. Испания

Испанците споделят своите вкусове и остават верни на жените с големи дупета, а най-често търсят порното на Кардишиян, за което вече сме писали!