Златотърсачката, която не се възползва от богатите си гаджета

Златотърсачката, която не се възползва от богатите си гаджета

Анна Варгацка е златотърсачка, която се разминава сериозно с наложеният стереотип. 20-годишната студентка, която се регистрира в сайт за запознанства, до когото имат достъп само заможните господа с желание да срещнат самотни дами за връзка. Дамата е обвързана, но се регистрира по настояване на нейния приятел и от този момент започва да се среща с най-различни хора. В обкръжението й присъства лесбийка, както и пилот, който предложил да отлетят до Дисниленд за уикендите.


Анна работи като режисьор, разполага със собствени пари, но скуката и любопитството я изпращат в тези дебри на интернет. И до днес дамата не може да каже колко пари иска на среща, но много момичета в същия сайт заявяват, че няма да си мръднат пръстта, ако в банковата им сметка не влезнат около 200 паунда. И не говорим за полови отношения, а просто за среща, чийто разходи отново се поемат от непознатия заможен самотник. Анна била очарована от факта, че повечето мъже били доста възпитани, добре образовани и много внимателни.

Средната им възраст била между 25 и 40 години и не всички се фокусирали върху секса. Героинята живее в Лондон и през по-голямата част от време е забелязала, че е много по-лесно да намерите човек за секс, отколкото някого, с когото просто да разговаряте. Сайтът „Seeking Arrangements“ е със свободен достъп за мъже и жени. Голямата подробност е, че жените могат да пишат с всеки, докато мъжете трябва да плащат определена сума, за да се сдобият с правото да пишат на жени. Звучи ни като дескриминация, но пък никога не е късно да откриете шугър мамата, която да промени живота Ви.