Естествена блондинка с гъсти черни вежди непрекъснато получава смъртни заплахи заради необичайната си външност (Снимки):

Понякога хората съдят за нас не по това, което сме, а по това, как изглеждаме. Помним го от училище, виждали сме го и като възрастни.

Такъв е случаят с 22-годишната София – модел, който емигрира от Кипър в Лондон, а по-късно в Америка, търпеливо изграждайки кариерата си. В Инстаграм я следват над 305.

000 души, но красавицата постоянно получава неприятни коментари и дори смъртни заплахи , свързани с необичайния ѝ външен вид .

Ето причината: София е естествена блондинка, а веждите й са гъсти и черни, и приличат на тези на Фрида Кало. Понякога обича да ги подчертава още повече с помощта на грим.

Въпреки това, както тя казва, тя е късметлия, че нейният приятел харесва веждите ѝ.

Блондинката София случайно открива през 2014 визията с подчертани допълнително с молив вежди и се влюбва в драматичния им и поразителен вид.

„Никога не съм изграждала самочувствие според това как другите ме изживяват. В училище ме тормозеха заради дрехите, родителите ми, които са емигранти, фактът, че не говорим английски … „

Днес, очевидно много от тях имат проблем с веждите й, но нищо не може да накърни самочувствието на София.

Вижте нейните поразителни вежди и каква страхотна фигура има момичето:

блондинка с необичаен вид

модел с необичаен вид

модел с гъсти вежди

естествена блондинка с черни вежди

необичайна външност

модел с необичайна външност