Как да се държим, за да се страхува един мъж, че може да ни загуби

Има няколко правила за поведение за жените, които искат да останат желани.  Ако следвате тези съвети – всеки човек ще се страхува да загуби избрания от него. Но има едно условие – да започнем да използваме правилата веднага, когато се срещаме с млад мъж и никога да не забравяме за тях.

1.

Бъдете себе си.

Просто кажете – не се преструвайте.  Ако в момента на запознанството мъжът се влюби в жена, която е искрена, има шанс да я обичат през целия си живот. Ако лъжете, преструвайки се, че сте някой друг, измамата ще бъде разкрита. Тогава не трябва да се изненадвате, защо половинката ви е озадачена и замислена, а по-късно започва да търси отговори на въпросите си другаде.

2. Погрижете се за себе си, независимо от възрастта, финансовите възможности и свободното време.  Вие сте трофей за мъжа, плячка, която той гордо демонстрира наоколо. Нека прическата и маникюра са на ниво, съпругът ви ще види, че се стараете и за него!

3. Обичайте го. Изглежда банален съвет.  Но мъжът трябва не само да вижда, но и да чувства, че е обичан. Погрижете се за него, гответе вкусни ястия, поддържайте къщата чиста, не забравяйте за интимния живот. Мъжете са подозрителни. Между другото, за леглото – малко и да ревнувате, също трябва. Тогава вашият спътник ще бъде сигурен, че се страхувате да не го загубите.

4. Хвалете избрания от вас.  Правете го от сърцето си, защото всичко, което прави, го прави за вас. Просто не прекалявайте – мъжете които често  чуват ласкателства,  не им е приятно. Само искрена похвала по случая!

5. Не задавайте много въпроси.  С други думи – научете се да се доверявате на половината си. Не се месете в душата му неподходящо време. Не провокирайте и не обвинявайте. Петото правило е между другото фразата „мълчанието е злато“. Научете се да слушате любимия си, а още по-добре – да помните. Ако съпругът разбира, че си спомняте само глупости, повярвайте ми, той никога няма да забрави това.

6. Опитайте поне понякога да споделяте неговите интереси.  Приятелите също понякога са полезни. И не е задължително да се спускате стремително в неговите хобита. Можете просто да останете наблизо или мълчаливо да лорите риба с него без да забравяте да се възхищавате на улова.

7. Бъдете жена!  Готвене, бурен сексуален живот и съвместни забавления – всичко е чудесно. Но не забравяйте, че имате себе си. Любовта, от която се нуждаете, трябва да научите на първо място, да оценявате и уважавате себе си. Не толерирайте лъжата, предателството и унижението. Никога не се унижавайте преди близките си. Тогава истинският мъж ще ви оцени и ще се страхува да не ви загуби. А никой фалшив и не ви е необходим.