Близначки делят мъжа си, но не могат да се оженят

Близначки делят мъжа си, но не могат да се оженят

Винаги сме казвали, че някои хора са просто родени късметлии. Те отдавна разполагат с формулата на живота, която в този случай гарантира, че средностатистическият човек може да живее спокойно с една жена, но е доста приятно, когато се появят две и нямат нищо против да те използват вместо вибратора си. Категорични сме, че ти пък ще си последният с някакви претенции, нали? Получаваш секс, после получаваш свободата да правиш каквото пожелаеш и като цяло си свободен да се наслаждаваш на живота си. Ето, че чудесата се случват и затова трябва да представим сестрите Ана и Луси Десинкуе, които са едни от най-идентичните прелести на планетата.

33-годишните жени от Перт, Австралия са намерили много правилно решение за бъдещите си половинки. Първо ги редуцират с 50% или просто взимат един амиго и след това не се карат, а се редуват. Подозираме, че бедния човечец на име Бен, понякога не може да разбере с коя е, ама едва ли е виновен.

И докато в леглото спят 3-мата, Бен е обграден от жена от всяка страна, сексуалните занимания не се случват в същия състав. Амигото присъства, но се радва само на едната сестра. В своя защита, жените споделят, че не са ревниви, обичат го двойно и най-вероятно горкият получава повече ярост, когато се стигне до мига, в който червения месец позвъни на вратата. От друга страна, не искате да си представите факта, че тези двете винаги ще доминират горкия мъж. От друга страна, двете не изпитват никаква ревност и дори се къпят заедно под душа – близначките, а не 3-мата, това би било извратено! 

Никога няма да си представите проблемите на 3-мата? Не могат да сключат щастлив брак, защото така или иначе в Австралия изобщо не са фенове на полигамията, гадове са! Оказва се, че същите са забранили този брак още през далечната 1961-а година. Още по-лошото е, че близначките вече заплатили сумата от 250 000 долара, за да могат да приличат максимално една на друга и по снимките си личи, че са инвестирали в силикон – полезен е, няма какво да го коментираме! Интересен и принципа им на посещение на тоалетната, двете пикаели по едно и също време (простете нашия реализъм), защото консумирали и пиели всичко по едно и също време. Определено не сме сигурни все пак с колко жени е Бен, но важното е, че всичко, което някога сме виждали във филми като „Meet The Twins“ очевидно е истинско. Не сме сигурни колко точно e реализма, но важното е, че има такива възможности, възползвайте се, поне в Австралия, там близначките са определено са по-добри!