Ето какво се случва с тялото когато не правите с*кс!

Това са основните и най-очевидните признаци, по които ще разпознаете жената, която има нужда от секс:

Хронична умора ,  Много жени, които нямат редовен секс имат безсъние. Най-големият виновник за това е хормона окситоцин, който при жените действа като успокоително, а се отделя при огразмите.

Преждевременно стареене ,  по време на секс се отделя и колаген, който е отговорен за младоликият вид на кожата. Заради липсата на колаген, кожата на жените, които дълго не са правили секс изглежда по-стара, отколкото е.

Проблематична кожа ,  акне по лицето се появяват при жените с по-малко прогестерон, който тялото отново произвежда по време на секс.

Враждебно отношение ,  Освен физическите, има и психически последици поради липсата на секс. Това е първата, която ще забележите. Жената, която няма достатъчно секс е постоянно враждебно настроена.

Лека устойчивост на болки ,  Окситоцинът също е лекарство срещу болки и спазми в тялото, така че жените, които нямат достатъчно секс често вземат болкоуспокояващи.

Слаб имунитет ,  сексуалните отношения подобряват състоянието на организма и увеличават броя на анти-вирусни антитела за 30%.

Забравяне ,  Сексът влияе на кръвообращението, а с това и на по-добра работа на мозъка.

Недоволство от външния вид ,  Липсата на секс често се отразява на самочувствието, така че жените, които нямат секс нямат самочувствие.