Хороскоп на Павел Глоба за 2019 година-Лъв- много богата година, Телец много приятни изненади

Вече празнувахме Новата година и можем спокойно да кажем, че сме влезли в нова страница от нашия живот. През 2019 г.

покровителят на годината, , Жълтото земно прасе подготвя нови възможности и изпитания за всеки знак на зодиака.

Разбира се, всеки от нас би искал да отвори леко завесата на бъдещето и да разбере какво ни очаква в тази прекрасна година.

В това, астролозите ни помагат, сред които е един от най-известните – Павел Глоба.

 

Прогнозата на Павел Глоба за 2019 година

 

Овен

През 2019 г. Овен ще трябва да работи усилено и най-вече да разчита само на себе си. Тези хора ще могат успешно да атакуват проблемите, които се появяват по пътя им в живота. Просто бъдете предпазливи и мислете през всичките си действия. Голям успех Овен ще постигне в кариерата си. Но е необходимо да се задоволят не само личните интереси, но и да се помогне на хората от обкръжението им, за да се сдобият с благоразположението на Свинята.

Астрологът казва, че през лятото Овен трябва да очаква повратна точка, която ще изпита тяхната сила. Ако Овен не успее да се държи с достойнство, тогава животът му ще бъде тежък, а останалата част от годината този зодиакален знак ще остане в объркване и самообвинения. Но ако действа рационално и спокойно, ще се къпе в щастие. Парите, любовта, признанието, новите познанства – това е, което подготвя годината 2019 като награда.

Tелец

2019 подготвия за Телец много приятни изненади. Като цяло годината ще бъде доста продуктивна и успешна, но все още има някои проблеми. За постигането на тези цели, парадоксално, Телците трябва да смекчат амбицията. Не е необходимо, както обикновено, да вървят напред, защото прасето е подготвило трамплини. По-добре е да се занимавате със саморазвитие и да прекарваме повече време насаме със себе си.

Най-опасният период ще бъде зимата. Павел Глоба съветва да не се забърквате в рискови бизнес проекти и да не се хващате на обещания за бързи и големи пари, защото има голям риск да бъдете измамени. И от пролетта можете спокойно да се отпуснете и да се насладите на живота. Основното нещо е да обърнете внимание на знаците на Съдбата.

Близнаци

Тази година ще бъде най-приятната и спокойна за Близнаците от последните няколко години. И накрая, ще има време да се погрижим за себе си, да се отпуснем и да си поставим нови цели. Можете спокойно да се движите нагоре по стълбата на кариерата, без да се страхувате от недоброжелатели. Също така си заслужава да се държите благосклонно към служителите, защото те ще ви помогнат да достигнете нови висоти.

Всичко през 2019 г. ще бъде добро за Близнаците, с изключение на отношенията. Тук те са в опасност. Близнаците не блестят  със силни любовни победи и бурни страсти, които преди това са ги карали да се хващат за главите си. Необходимо е да се обърне повече внимание на втората половина на годината, когато Близнаците ще имат чести промени в настроението. Самотните Близнаци трябва да се справят на първо място сами, а не да търсят любов.

Рак
През 2019 г. вътрешната сила на Раците ще се прояви в най-голяма степен. Според изчисленията на Глоба Раците ги очаква ситуация, за чието решение ще е необходимо да концентрират всичките си сили и вътрешна енергия. Но това няма да доведе до нищо лошо, а напротив, родените под този знак ще усетят цялата си сила. И винаги помнете, че семейството ви е най-добрата подкрепа, така че не се страхувайте да използвате помощта им.

Благоприятната година ще бъде в отношенията. Семейните Раци ще имат нова вълна от страст и дори ново попълнение, а самотните ще могат да намерят любов. Също така няма да имат проблеми във финансово отношение, защото постиженията от минали години ще бъдат одобрени от Жълтото прасе. Като цяло, добра година за нови постижения и наслаждавайки се на живота.

Лъв

2019 за представителите на този знак ще бъде много богата. Много нови идеи и парични проекти, познанства, постижения … Животът ще бъде в разгара си и ще ви завладее. Основното нещо – не губете главата си и винаги мислят здрави. Съвет от астролога – по-малко да разказвам на другите за плановете си, нека да го разгледат. В кариерния план всичко ще бъде много добро.

Не забравяйте за личния си живот, защото това е втората половина, която ще ви вдъхнови и ще ви води през живота. Единственото нещо, което може да разочарова, е здравето. Ето защо, въпреки многото пари и много неща, трябва да отделите време за качествена почивка, особено през есента или края на лятото. Почивката ще помогне да се избегнат здравословни проблеми.

Дева

За да може Два да са добре  през 2019 г., те трябва да намерят ново хоби, което ще ги вдъхнови за кариери и домакински задължения. В противен случай мракът не може да бъде избегнат. Не се страхувайте от нещо ново, защото едно хоби може да прерасне в нова дейност, като по този начин се увеличи финансовото състояние. В личния си живот хармонията най-накрая ще дойде. Семейството на Дева ще бъде по-рядко в конфликти, и интересен романс очаква тези, които не са във връзка.

Неблагоприятен месец за Дева е май. Не планирайте тогаваа сериозни покупки, за да не срещнете значителни финансови проблеми. Също така си струва да се отложат всички важни решения и действия.

Везни

Първата половина на годината за Везни може да бъде малко депресивна. Но през лятото към тях ще дойде оптимизъм и нови възможности. Ще има както лоши, така и радостни дни. Да се ​​справят с проблемите ще помогне  интуицията им. Най-упоритите Везни може дори да разчитат на невероятен подарък, чиято стойност изобщо не се измерва в пари.

Най-опасната зона през 2019 г. са отношенията с близките. Не бива да се манипулират чувствата на другите, за да не се създава конфликт и да не се води разрив в отношенията с колеги и роднини.

 

 

Скорпион 

Никой не ще успее да изпревари Скорпионите! Развлечения, кариера, лични взаимоотношения – всичко това ще им се подчинява при желание и с достатъчно усилия. Представителите на този знак няма да е трудно да правят няколко неща едновременно. Те ще се почувстват като царете на този живот, които могат да изиграят жестока шега. В края на краищата, егоизмът и хваленето могат да отблъснат щастието.

Не отказвайте да помагате на роднини, които вероятно ще се обърнат към вас. Просто помагайте с пари или дела и не четете морал и показвайте какви са грешките им. Все пак всеки може да бъде в трудно положение.

Стрелец
Жълтото прасе ще оцени достойнствата на последните години. Приятните бонуси ще получат Стрелец, който работи и активно изгражда взаимоотношения. Те значително ще подобрят финансовото си състояние и ще могат да отделят време за любимите си пътувания. Подаръците на съдбата няма да чакат. Вълната на енергията към Стрелец ще бъде осигурена от компетентна комбинация от работа и почивка.

През пролетта се увеличава рискът от изостряне на конфликтни ситуации в семейството – Връзката в двойката може да получи безпрецедентна интензивност, придружена от емоционални изблици и тежки обвинения. Затова трябва внимателно да мислите през всички думи и действия.

Козирог
Козирозите трябва да започнат да поемат отговорност за своите действия и живота си като цяло. Само такива звезди ще бъдат третирани с благоволение и със сигурност ще им помогнат по пътя им към заявените им цели. Те трябва да поемат големите и сложни случаи, защото те ще помогнат за преминаване на ново ниво на личностно развитие.

Най-проблемната област през 2019 г. е финансирането. Козирозите стават ревностни собственици, за да свържат двата края. Астрологът предупреждава за изкушението да вземат пари назаем- Не го правете, разчитайте само на собствените си спестявания, намалявайки разходите за забавления и скъпи покупки.

Водолей

За Водолея, особено за мъжете, годината ще бъде чудесна във всички сфери на живота. Планетата Уран ще се погрижи за постиженията им в кариерата, но това няма да наруши любовните отношения. Основното за този знак през 2019 г. е да  изберат правилните приоритети, за да поемат по пътя на създаването и да постигнат хармония със света и със себе си.

Малко стагнация се очаква само в началото на годината. Не се опитвайте да ускорите естествения ход на събитията, използвайте този период, за да се отпуснете и да натрупате сила за бъдещето. Просто не отидете на не много дълги пътувания.

Риби

През 2019 г. Рибите да очакват промяна. През 2019 г. те ще могат да сменят работното си място, длъжността си или дори страната, в която ще бъдат реализирани техните кариерни цели. Също така е добра година за започване на собствен бизнес. Животът на Рибите ще бъде спокоен и безконфликтен, което много ще ги радва. Веднага след като организирате професионалните си дейности, се грижете за семейството си.

За самотните Риби, 2019 г. е най-доброто време за изграждане на семейно гнездо. В момента това ще бъде достатъчно време и вдъхновение.

Всяка година и подготвя нещо добро и лошо. Благодарение на хороскопите, можете да планирате действията си или да увеличите вярата си в доброто. Но помнете, че всичко зависи само от вашето поведение и работа, а звездите само помагат на тези, които са на правилния път и са честни с другите.

Кажете ни в коментарите, ако вярвате в астрологическите прогнози . А също така споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!