Какво иска жената – отговорът, който мъжете отказват да чуят!

Нека честно си признаем, че психологията на отношенията между мъжа и жената си е доста сложно нещо. 

Жените са по-емоционални и тъй като интуитивно чувстват потребностите на другите и им дават всичко на което са способни, те очакват съвсем погрешно от мъжете да направят същото. Но всъщност това рядко ни се случва…

Ето какво е отговорила анонимно жена на въпроса: “Какво ви трябва на жените освен секс и обезпеченост?”“Ако искате хвърляйте по мен домати, но ще отговоря честно какво искам!
Момче мое, искам стабилност!
Искам да съм уверена в теб и в утрешния ден редом до теб.

Искам не просто да знам, че ме обичаш, а да виждам в твоите постъпки, в твоите планове за бъдещето, че съм на първо място.


Искам да знам, че ако се разболея ти няма да се паникьосаш и да махаш безпомощно с ръце, а ще ми помогнеш с цената на всичко.
Искам да знам, че със спокойно сърце мога да те пусна в която и да е точка на планетата, без да се опасявам, че там има други жени.
Искам от теб конкретика, не искам да си мъча главата кога най-накрая ще пораснеш, ще си изплатиш ипотеката или всички други твои оправдания да не сключим брак.
Не искам да обяснявам след това на децата ни, че нашия татко е нерешителен и се бои от всичко, че той пак е в депресия и затова не ни обръща внимание. Не искам да се обърна и да осъзная, че съм си изгубила времето с теб напразно.
Не ми трябва приемането от твоите приятели, любовта на майка ти, одобрението на кучето ти.

Искам да виждам в теб истински мъж и не говоря въобще за секс или обезпеченост. Ако ти, момченце, не можеш да поемеш отговорност, въобще не ме интересува, че ти е 25 сантиметра или караш Ферари. Нужен ми е мъж, а не портфейл и сантиметри.
Свърших, можете да хвърляте по мен гнилите си домати!”
 

Коментари