Какво може да се обърка в една романтична вечер

Какво може да се обърка в една романтична вечер

Винаги сме подозирали, че жените имат някаква негативна статистика срещу употребата на чужди тоалетни. Само тяхната свещена и парфюмирана стая за уединение е достатъчно добра, за да ги накара да отпуснат дебелото черво и да освободят всички негативни чакри. Чували сме от дамите, че нито една тоалетна не е толкова чиста, излъскана и годна за операционна зала. И когато бъдат отвратени от тоалетната поддръжка, много представителки на нежния пол са готови да чакат завръщането в дома, за да извършат това свещено дело.

Искаме да представим историята на една смела жена в туитър, която желае да сподели своя не толкова приятен опит от посещението на чуждата тоалетна. 

След няколко опита да заличи следите, дамата решава, че е просто невъзможно да остави всичко просто така и вместо да извика мъжа за помощ, решава да мумифицира рожбата на дебелото черво в тоалетна хартия и след това да я прибере в чантата си. И докато нейният домакин я ухажвал с красиви думи, нашата героиня си мислила за малката ароматна тайна в чантата си! След няколко часа в размисли и страсти, нейният любим използвал тоалетната и до ушите на Блоти стигнали най-прекрасните звуци – на работещо казанче.

Веднага щом тоалетната била свободна, Блоти решила да направи втори опит, извадила миризливеца (предполагаме, че е ухаел) и го пуснала за втори път в тоалетната, проверявайки силата на казанчето – всичко тръгнало успешно по канала и така до океана. Блоти признава, че никога преди не е седяла до мъж, който да й казва, че тя е най-уникалната жена на света, докато тя пази такава зловеща тайна в чантата си. 

Един скромен съвет към дамите, които могат да изживеят подобен експириънс, ако станете жертва на грешното казанче, огледайте се за кофи, ако няма, затворете капака и извикайте домакина на помощ! Това е вариантът.