Хули Леонис няма пропуск, но по-добре да не знаехме предсказанието му за България през 2019! Всичко се преобръща!

Привидно по-спокойна ще е следващата година за България в сравнение с тази, която изпращаме. Но ще има и много промени, като нови играчи на политическата сцена и дори възможност за нов социален ред. Това обясни астрологът Хули Леонис.

Най-ясно тези тенденции ще се усетят в края на 2019 и началото на 2020 година.

За всички зодиакални знаци през новата година обаче ще важи едно общо правило – нуждата от сериозни промени, преосмисляне на жизнения път и избирането на нов, което ще е трудно за повечето хора, допълни Леонис.

2019 година ще е привидно доста по-лека в астрологичен и енергиен план за България, отколкото беше 2018 година. Но това не означава, че няма да станем свидетели на промени и на нови явления, прогнозира астрологът Хули Леонис. Особено ясно това ще се усети в края на годината и началото на 2020:

„Това означама много голяма социална, политическа и енергийна промяна, това означава нови, силни играчи, отслабване на стари, нови договорки, буквално по един различен начин един нов социален ред , на който ще му бъде дадено началото в края на 2019 година, но той ще се реализира десетилетия“, заяви пред ТВ Европа Хули Леонис.

За разлика от отминаващата година, през 2019 няма да има толкова много ретроградни планети, които да влияят както върху живота, така и върху политиката, допълни Хули Леонис. Но хороскопът показва една обща тенденция за всички зодии – нуждата от промяна, от преосмисляне на жизнения път и търсене на нови възможности:

„Годината ще е изключително пъстра и интересна, но това не винаги означава тиха, спокойна и равна и по принцип хората се страхуват от тази тенденция. Защото звучи много хубаво, когато говорим за Стрелец , за Юпитер, за жизнена философия, но всъщност промяната на жизнената философия е ад. Това е нещо, което най-трудно се променя и се минава през нечовешки страхове. тези тенденции за различността, за другостта няма как да не се активират под някаква форма именно защото разширяването на философията за живота предполага да разбереш и други гледни точки“, коментира Хули Леонис.

Преминаването на Юпитер в Стрелец би трябвало да катализира основните характеристики на всеки зодиакален знак през следващата година. За огнените знаци – овен, лъв и стрелец най-трудно ще бъде да отстояват собствените си позиции, без да изпадат в егоизъм . За земните знаци – телец, дева и козирог годината няма да е лека, защото едновременно трябва да работят за промяна и за стабилност и предвидимост. На въздушните знаци каквито са близнаците, везните и водолеите ще се наложи да се научат едновременно да приемат помощ, но и да бъдат добър партньор. А водните знаци – рак, скорпион, риби трябва да намерят собствения си път, а не да разчитат в толкова голяма степен на мнението на другите.