2019-а година е повратна според пророчеството на Ванга!

Предсказанията на Ванга са многобройни и истината е, че й приписват и такива, които тя никога не е произнасяла. 

Реалността е следната:

 от 99 анализа на предсказанията на Ванга 43 са били точни, 43 – алтернативни (нееднозначни), и 12 – неадекватни.

Това означава, че телепатичното ясновидство на българската пророчица е с вероятност 68,3%. Разбира се, този резултат е невероятно висок и излиза извън границите на теорията на вероятностите.

Ванга никога не е говорила за 2019 година, но понякога е споменавала периоди като края на второто десетилетие на следващия век.

Освен това, въпреки че не казва нищо конкретно за нашето време, всеки интерпретира изразите и намеците й както му харесва. Нека анализираме най-интересните думи, казани от Ванга относно бъдещето. Всеки, който има интерес, може да прочете какво твърди Ванга за нашето време и кои са най-ярките й мисли.

Действията на огромна страна ще донесат световен мир

Има само три варианта: САЩ, Русия или Китай. Сляпата жена не дава конкретика и всяка нация има право да тълкува пророчеството в своя полза. Но как иначе? Много хора по света смятат, че това ще бъде Русия, тъй като Ванга винаги е наричала страната най-ярка и най-духовна.

Старият ред ще бъде заменен с нов, приемлив за човека и за Бога

Твърди се, че през последните години Ванга е повтаряла много често тази поговорка. Освен това посочва и че периода, в който ще се случи, е второто десетилетие на нашия век. Експертите смятам, че това е най-оптимистичната прогноза на българската пророчица, но за сега е трудно да се вярва на нея. Може ли всичко да се промени толкова драстично и бързо?

Хората ще се убиват в името на вярата си, уверени в справедливостта на тези убийства

Това пророчество вече се сбъдва. Достатъчно е да се проследи нарастващата конфронтация в Близкия изток, истинската заплаха от страна на терористите, действащи в името на Аллах и т.н. В този случай, дори и миграционната вълна, която плъзна в Европа, както й смъртоносните й последици, съвпадат изцяло с тази прогноза.

Земята ще се разбунтува и мнозина ще загубят живота си

Природните бедствия под формата на вулкани, земетресения, чудовищни урагани, неразбираеми климатични катаклизми вече са започнали да нападат планетата. Изглежда, че в близкото бъдеще тези катаклизми ще зачестят, както Ванга е предупредила. Често се говори за прогнозите на българската пророчица. Тя е предрекла и победата над рака, старостта, полетите до Слънцето и много други невероятни неща, които предстои да се случат, но без да се споменава конкретна дата. Тя е подчертавала, че всичко зависи от вярата и любовта в самите хора.

Ако вземем под внимание думите на Ванга, можем да изясним най-важното – тя разбира много добре, че бъдещето е двусмислено и може да се промени радикално, като това може да приближи или отдалечи Апокалипсиса от планетата. Основното нещо е да вярваме в доброто и да правим добро всеки ден. И тогава е съвсем възможно предстоящата 2019 година да бъде повратна за нашата цивилизация и да доведе към нещо по-хубаво.