Джина Карано ще участва в нов сериал от сагата „Междузвездни войни“

Бившият шампион в женската дивизия на Strikeforce и пионер в женския ММА – Джина Карано има нова изненада за всички фенове на бойните спортове и култовата поредица Междузвездни войни. Източници сочат, че 36-годишната любимка на ММА феновете ще се снима в нов сериал с името „The Mandalorian“. Той ще е част от света на „Междузвездни войни“ и събитията в него ще се развият във времевия период след „Завръщането на джедаите“ от 1983г. Подробности около ролята на Джина Карано не са известни все още.Джина Карано не се е била от 2009 година. С последния си двубой тя записа и първата си загуба в професионалната си кариера. След седем поредни победи, Крис „Сайбор“ нокаутира Карано  в първия рунд на двубоя им.

Въпреки, че не е стъпвала в клетката от много години, Карано бе изключително важна част в развитието на женския ММА. Преди Ронда Раузи да привлече погледите на света към бойните способности, Джина бе най-известната жена в спорта и според голяма част от анализатори и фенове, без нея, възможностите за жените в професионалния ММА днес, нямаше да съществуват.

След края на атлетическата си кариера, Карано премина към Холивуд, където участва в някои известни продукции като „Haywire“, „Fast and Furious 6“ и „Deadpool“.

Коментари