Коя зодия е мъжът ти? Разбери какво го дразни в жените!

Един мъж би могъл да напусне жената до себе си поради много и разни причини, които се крият в характера му, определящ се съгласно с астролозите от зодиакалния знак.

 

Мъжете от зодия Овен инициират разделяне, само като жената до тях занемари външния си вид. Овните харесват красивите, секси и добре изглеждащи дами и ако жената до тях не бъде такава, те тутакси ще пренасочат вниманието си.

 

Телците внимателно избират своята половинка и се стараят да предвиждат несъвършенствата в характера на жената до себе си, но ако тя изненадващо се прояви като скандалджийка и истеричка, мъжете зодия Телец веднага ще прекратят връзката си с нея.

 

За мъжете Близнаци една връзка е изчерпана, когато стане прекалено скучна.

Близнаците имат нужда от постоянно разнообразие и изненади в противен случай очите им започват да шарят.

 

Ракът е мъж, който трудно напуска жената до себе си. Ако веднъж се влюбят, представителите на този знак не се разделят с дамата на сърцето си, а единствената причина това да се случи, е нова любов, която неочаквано е влязла в живота на Рака.

 

Мъжете Лъв не обичат разделите и често са склонни да провокират половинката си сама да си тръгне. Властната зодия обича да налага волята си и ако жената до него не играе по правилата му, той е готов да си потърси друга партньорка.

 

Девите също попадат сред зодиите , които не инициират раздяла. Мъжете от тази зодия не харесват две основни неща в жените – буйните скандали и фриволното поведение с други мъже.

 

Мъжът Везни ще напусне половинката си , само когато не е влюбен. Докато има чувства към една жена, мъжете от тази зодия не биха се разделили с партньорката си.

 

За мъжете Скорпиони голямо значение за стабилната връзка има секса. Ако интимните контакти станат скучни и еднообразни, представителите на тази зодия ще ви изневерят без да се замислят. Не съща е ситуацията с любовта при тях. Когато един Скорпионсе влюби, трудно може да загърби чувствата си.

 

Мъжете Стрелци търсят жена , която да обожават. Идеалният вариант за тях е жена с блестяща кариера, която е много забавна, облича се добре и може да готви. Ако някоя от тези черти в половинката му куца, той търси заместител.

 

Козирозите високо ценят морала и ценностите. Мъжете от тази зодия биха напуснали половинката си, ако тя се държи безотговорно към тяхната връзка, въпреки че Козирозите не се разделят лесно с жената, която обичат.

 

Водолеите имат нужда от непредвидима жена, която не ограничава свободата им. Тази зодия избягва скуката и се старае всеки ден да прави нещо ново и различно.

 

Мъжете Риби имат нужда от постоянни доказателства за любовта на своята половинка. Представителите на тази зодия са много несигурни и имат жизнената нужда да вярват, че любовта им е споделена.

Коментари