Кои са най-възбуждащите звуци по време на с*кс

Хората са различни и логично имат индивидуални предпочитания в спалнята. Прелюдиите към секс обаче често са доста идентични. Оказва се, че звуците често са сред най-възбуждащите елементи на сексуалната предигра и същинската част.

Ето какво установява проучване на онлайн агенцията Saucy Dates, в което участие са взели около 5024 потребители на сайта, които са отговаряли на въпроса какво обичат да чуват по време на секс.

Пъшкането води класацията

Напълно очаквано 90 % от участниците признават, че се възбуждат от пъшкането на партньора, което е сигнал, че му доставят удоволствие. 77,6 % от дамите дори признават, че се наслаждават на пъшкането на мъжа, с когото са.

Мръсни приказки

Използването на по-вулгарни думи е като афродизиак за 76,8 % от мъжете и 73,5 % от жените. Проблемът е, че понякога единият минава позволените граници и използва думи, които могат да убият либидото на половинката.

Тежко дишане

Тежкото дишане, което е индикация за въодушевление и наслада възбужда 60,1% от мъжете и около 45,9 % от жените, според проучването.

И още

Звуци, които повишават рязко сексуалното желание и у двата пола са викането, блъскането на потни тела едно в друго. Интересното е, че тишината е възбуждаща само за жените!

Какво не харесват

Най-големият страстоубиец в леглото е споменаването на чуждо име по време на секс, категорични са и двата пола.

Коментари