Нейната мечта е да стане напълно неподвижна и да удари 400 кг. Вижте как протича деня й и с какво се храни (Снимки)

Запознайте се с жената, която официално тежи 317.5 килограма и смята да стане една от най-дебелите жени в света. Моника Райли е само на 27 години и работи като модел в сайта „Големи красиви жени“.

Естеството на работата ѝ я мотивира да слага повече храна на масата и да приема повече от 8000 калории на ден.

Нейната мечта е да стане напълно неподвижна и да се чувства като кралица, която да бъде разхождана навсякъде, без да се помръдва. 

И докато мнозина си мислят, че дамата ще умре самотна, трябва да ви разочароваме, защото същата си има приятел, който я обожава, както и нейните килограми. Човекът не е в същата категория и понякога му се налага да я търкулне в леглото, за да я премести.

Дамата е била с наднормено тегло през целия си живот, минала е през животоспасяваща операция и дори е спазвала някаква диета, докато не среща Сидни и не качва още 20-30 килограма, за да бъде по-секси за любимия си. 

Дневното й меню е седмичното за повечето хора, защото за един ден изяжда цяла купа овесени ядки, няколко кутии с бисквити, стек с енергийни напитки, 4 пилешки бургера, 4 чийзбургера, огромна кофа с пържени картофки, 30 пилешки крила, почти тава макарони със сирене, мексикански сандвичи и цял галон сладолед

На феновете на дебеланката не е обяснено единствено как точно върши физиологичните си нужди, тъй като тя сама признава, че не може да стане от леглото, камо ли да отиде до тоалетната, където пък едва ли ще се побере.