Какво най-много комплексира жените

Какво най-много комплексира жените

Не сме толкова млади, за да знаем всичко, но разбрахме някои истини за живота. Едва ли има човек, който е пропуснал легендарните и най-искрени думи на Ванга за мъжете и жените, ако не сте, моля, използвайте YouTube, за да наваксате. За скромния си житейски опит осъзнахме, че няма нито един нещастен мъж. Защо? Природата ни обича повече и ни спестява много комплекси като: теглото, целулита и силикона.

Защо мъжът няма целулит? Защото е грозно! Ако мислите, че вашият живот е тежък, веднага ще покажем истинското страдaние под формата на комплекси. Представяме най-сериозните пробиви в системата на женското съсловие. Благодарение на тях ще осъзнаете, че животът на мъжа е истинска приказка! 

Килограмите

Казано е, че големите цици не се зачитат, ако обиколката на задника е по-широка от каца за зеле. Вечната окопна битка между мазнините в гърдите и задника не може да се подмине с лека ръка. Липсата на гърди намалява шансовете на жената за страстни нощи с 30% през седмицата и с 50% през уикенда. Дори и сладкарят пуска солени сълзи в брашно тип 500, когато види дебелата жена да се търкаля до сладкарницата, за да се види с приятелки за „кафе“ с 3 килограма захар под формата на охладени торти. И после казват, че земетресението било случайност. Благодарение на дебелите жени, някои хора станаха милионери, продавайки книги за отслабване, лекарства за отслабване и дори син камък за отслабване. Ефектът е гарантиран, защото колкото повече ги употребява една жена, толкова повече отслабва и това се забелязва най-често в мисловните дейности. Някои са готови на всичко, за да успеят да наместят задника с размери на преуспяващо ТКЗС в прилепналата рокля. Спокойно дами, хапвайте смело, липосукцията става все по-евтина!
Гърдите

Те са големи, малки и никакви. Тяхната поява започва да печели мъжко внимание от 16-годишна възраст, когато Петя за първи път показа, че бозата може да действа положително на гръдната обиколка. Благодарение на нея установихме, че подсъзнателната ерекция не е само мит. Има само две грешки в природата: таратор без чесън и жена без гърди. Първото е поправимо, но второто върти света с по-висока скорост. Започваме с нагряването на кварцова лампа, консумиране на боза при пълнолуние, челна стойка с надеждата, че калориите най-накрая ще стигнат до правилното място и много други. Има два вида жени: тези, които биха купили wonderbra и тези, които ще използват един чифт чорапи за допълване. Какво да се прави, обичаме женските гърди и предпочитаме да присъстват. Не се притеснявайте дами, д-р Енчев може да коригира асансьорните копчета с малко повече силикон. 

Лицето

Кое е първото нещо, което Бог казал, когато сътворил жената? Правилно, ще се гримира и всичко ще бъде наред. Гримът е второто най-успешно изобретение след атомната бомба, което поддържа световния мир. Изключение правят някои страни в близкия изток, където жената ходи като нинджа. Сватбата там е като покупка на зрънчо, отваряш и тогава разбираш каква точно е наградата. Жените с визията на Ирина Шейк са изключителна рядкост, някои имат прилична красота, други са като целунати от ЗиЛ. Бог е бил милостив с толкова възможности за корекция, нежният пол спокойно може да си нарисува ново лице, ако старото не се одобрява. Интервенциите за представителна външност започват с изтъняване на вежди, рисуване на вежди, махане на мустаци, бръчки, подчертаване на устни, силикон в устни, изправяне на нос и монтиране на bluetoth в една от двете скули. Модерният макиаж позволява всичко, докато не дойде време за по-интимни отношения. Статистически е доказано, че инфарктите най-често стават сутрин, когато мъжът се събуди и открие, че жената до него е първа братовчедка на Жокера и има чаровната усмивка на лелка-контрольорка в последното 280! 

Задникът

За мъжът, това е натрупването на мастна тъкан, което доставя максимални удоволствия при позиционирането си върху твърди предмети (мъжки). Благодарение на тази извивка, жената може да спечели всичко от вила в Свети Влас до розово Audi TT със спортни амортисьори. Анатомично погледнато, има и жени, които нямат задник. Яденето не може да помогне, защото тя има бърз метаболизъм, подплънки няма, пластичната хирургия също пази всичко в тайна, а и инжектирането на силикон може да превърне двете бузки в гипсово блокче. Представете си как се чувства жената, по която се възбуждат само дърводелците, когато се завърти в профил. 

Космите

Всеки бозайник има косми и цици. Бозайниците, които вървят на два крака, имат цици и се къпят преди лягане се наричат жени. Средностатистическата жена обявява джихад на тялото си, когато първото косъмче се появи. Тя е безмилостна в битката си и може да пощади само скалпа си, но всички останали биват изскубани и нарисувани отново; отказваме коментар за логиката. Премахването на естественото окосмяване се характеризира като крактотраен, болезнен и много скъп акт. По тази причина има и жени, които спират посещенията на козметик през зимата. Партньорката, която се усмихва и реагира положително на всяко Ваше действие, но не пуска, най-вероятно не се е бръснала от есента. Защо? Повечето жени мразят епилацията повече, отколкото обичат секса, следователно ще преживее студените зимни дни на суша с гъста гора на онова специално място, което от време на време може да се трансформира в блато. На пролет се прекръстват и отиват на козметик, който се чуди защо Бог го наказва. Посещенията в салона са скъпи и болезнени, но поне с трайност до януари. 

Големите крака

Високите девойки губят от естетическата красота на нежния пол, но това е положението. Ще трябва да свикваме с идеята, че настъпването ще бъде по-болезнено. Положителната страна на ситуацията е, че и двамата ще прекарвате приятно време, издирвайки обувки, в които може да се съберете. И до днес е по-лесно да откриете апартамент за 150 евро в центъра, отколкото балетна обувка 47 номер!