Как да се имунизирате от изневери

Как да се имунизирате от изневери

Изневярата е доста интересен социален феномен, който не може да се пропуска толкова лесно. Бихме могли да обясним защо се стига до там, но много искаме да посрещнем Нова година и да не сме пред лаптопа. Винаги сме вярвали, че кризата на средната възраст идва с покупката на по-мощна кола и пиенето на бира, измествайки ходенето по жени. Мъжете спират с преследването на други жени, когато свикнат със своята принцеса/харпия и осъзнаят, че изобщо не желаят да минават през всички първоначални драми, които идват с новата връзка.

Легендата е разказва, че понякога се появява колежката в беда, но според женското съсловие, това изобщо не се брои за изневяра. Изграждането на стабилна връзка може да е най-доброто, което ви се е случвало и със сигурност ще искате да го задържите максимално дълго. Дори Кобилкина не е измислила най-точен съвет срещу изневеряващите жени, освен това играе за отбора на феминистките, следователно ще се заемем с имунизирането на партньорката от бъдещите слабости. Вижте как в следващите редове:

1. Вие сте ценен

Ако имате дълготрайна връзка, жените ще се побъркат. Благодарение на изключително ниското качество на огромно количество от господа, които успешно превръщат мозъка в мускули, жената сваля летвата толкова ниско, че Стефка Костадинова би била рекордьорка в цялата вселена по висок скок. Кажете на една жена, че сте обвързан и тя ще направи всичко възможно, за да получи парче от вас – едно много конкретно парче. Женската солидарност винаги е съществувала на картинка, следователно няма защо да се изненадвате. Покажете, че сте ценен кадър и няма да й стигнат свещите, за да търси друг и получавате доживотна гаранция, както и безплатна карта за излизането от затвора. Изчакайте да се появят и отчаяните приятелки с ясната осъзнатост, че животът им ще свърши със 73 котки и втора девствена ципа, за да  разберете какво точно имаме предвид. 

2. Не ограничавайте женските контакти

Нито един мъж не е нечия собственост – не сме телевизори, които стоят чудесно в хола и могат да се използват по желание на клиента. Изграждането на нивото на сигурност не трябва никога да бъде константно, а пулс, който да има върхове и спадове през цялото време. Когато затворите фейсбук профила си и спрете да пишете с женското съсловие, вие превръщате партньорката в господар на връзката. Мъжете и жените имат една единствена облага от приятелството – предизвикването на ревност в другия пол. Благодарение на останалите гладни създания, вие можете да застрашите утвърдения социален статус на жената, да вдигнете личното самочувствие и да събудите бясната ревност. Какво е необходимо? Усмихнете се на някоя непозната, отворете врата, поздравявайте по-често и ще забележите, че милото не одобрява това. Най-елементарните флиртове са достатъчни за бъдещи скандали, нерви и осакатяването ви в леглото. Демонстрирайте това и ще покажете, че настоящата партньорка може да не е единствената и за нейното място чакат още много други. Създавате материал и за допълнителна драма със сърбежи в задника. Причината? Нито една жена няма да оплюе своя тиквеник и докато мъжете мерят своите п***и, жените правят същото, но включват и други атрибути освен половия орган. 


3. Извиненията

Ако светът се управляваше от жени, войните щяха да са леганда, защото всички страни щяха да са сърдити една на друга. Господа, колко често сте съжалявали? Никога, просто е имало ситуации, в които е трябвало да кажете магическите думички, за да разкарате женската агресия от себе си. Още от малки сте получавали заповедта „Извини се на Петьо!“. М-да, майките ни са ни карали да се извиняваме, но истината е, че никога не бихме го направили, ако сме имали правото на избор. М-да, Петьо беше задник и пак бихме напълнили врата му с пясък, ако не ни караха да се извиняваме, че и да обещаваме, че няма да правим така. Мъжката справедливост е най-силното качество, което можем да получим и именно това ще ни накара да бъдем мъже. Напивате се с приятели и се прибирате в 3 през нощта, започват скандалите и казвате „Извинявай мило, увлякох се във времето.“, докато истината е, че сте били толкова щастливи в този момент, че изобщо не сте искали да се прибирате при харпията. Наистина ли трябва да се чувствате зле, защото сте се забавлявали или защото сте били щастливи? Не го правете, извиненията са форма на слабост, ако можете да се издържате сами и не молите за помощ, тогава не се извинявайте. Покажете, че сте мъж и не можете да се преклоните пред вечното „Казах ли ти?“, „Аз ти казах!“ и други. Корабът на вината отдавна трябва да е отплавал от вашето пристанище. Дори пияният съсед не се извинява, когато жена му полудее и го изгони от дома му, защото се е прибрал на следващия ден, напротив, той идва и пие три големи при нас, докато тя не започне да го търси отново. Никакви извинения, животът е твърде кратък, за да съжалявате за тези решения! 

4. Свалете я от трона, преди да е станало късно

Жените са манипулаторки от най-висока класа, тяхната основна мисия е да открият следващото приемно тяло, към което да се прикрепят. Ако сте обвързани от доста време, можете спокойно да забелязвате броя на неприличните предложения, които биха могли да се появят в нейния телефон. М-да, повече може да са фабрикувани, а другите да са просто част от загорелите амигос и техните болни мераци. Вниманието към една жена може да изиграва много лоши шеги и да я кара да залита в грешната посока. Защо мъжете не получават същото? Господа, природата просто не е справедлива, защото дори и с къса пола, няма да съберем толкова погледи, колкото милото. Някои по-заможни господа са инвестирали финанси в кола – pussy magnet, ала дори и това става все по-невъзможно. Тайната към дълготрайните отношения е никога да не давате 100% от себе си и просто не се превръщате в прочетената книга, която никога повече няма да се отвори. Максималният успех идва, когато се научите да оставате независим и отнемете контрола й върху вашето лично време. Бъдете егоисти, правете това, което искате и спрете постоянно да се съобразявате с нейното лично време. Не искате да излизате с нейните приятелки, изобщо нямате намерение да бъдете част от сбирката с колегите и категорично можете да си изкарате по-добре. Показвайки своята независимост и отричайки се от сексуалната власт, вие поемате контрол над връзката и избирате на къде да плава този кораб. Не сте духът от лампата, за да изпълнявате всяко желание, това е положението!