Кога жените ще спрат да се занимават с идиоти

Кога жените ще спрат да се занимават с идиоти

Казват, че добрите момчета свършвали последни, лошите в устата и на някои други места. Horrorshow пък споделиха, че минавали твърде бързо и много рядко жена успявала да ги хване. Модата пък наложи лошковците като идеал за мъж, оставяйки само златния абонамен на Brazzers за по-читавите господа. Така или иначе ще трябва да благодарим на Холивуд за модела и идеала за мъж – мускули, празна глава, няколко клишета като фрази и тонове жени, ходещи като мокри кърпички след него (мокри не е случайно).

Тенденцията се променя, пак от там, особено след редица обвинения за изнасилване в кампанията #metoo.
Оказва се, че дори хора като Роналдо не са застраховани от подобни изяви, а още по-забавното е, че толкова години по-късно, клубът пази всички записи на португалеца в заведението, явно собственикът си ги гледа от време на време и се радва, че един от най-великите футболисти е стъпвал там. Защо се счупи идеалът на жената и кога отново ще започнат да се търсят нормалните?

Средностатистическата жена се облъчва повече от всякога с мъжко влияние. Прокрадват се идеите за лошите момчета, показват се атлетични фигури, празни глави и заучени клишета, докато те самите постоянно получават симпатия, била тя от позитивната нагласа за пълното тяло, подкрепа на различното и каквото още може да се сетите. Разбира се, никой не обръща позитивно внимание на мъжкото космато шкембе, чийто пъп събира мъхчета, а каква радост е само да си ги вадите по-късно, нали? Жените, както и гарваните, лесно се привличат от лъскавото. Те и пеперудите тръгват към огъня, без да осъзнават, че това ще е началото на края, ама какво да се прави. Проблемът на лошите момчета е, че отношението им на средностатистически селяндур в марково якенце на Филип Плейн от Димитровград, започна да се изтърква стабилно. Всички искат да имат пари, никой не иска да работи. Физиката на добре изглеждащи и пропорционални амигос ще помага известно време, освен ако не са базирани някъде в Студентски град, тогава животът им може да се развие блестящо, особено след като приятелките на Димитричка от Горен Баир идват с особено ниски изисквания от живота, а и в чалготеките не те проверяват за IQ, само да не внасяш алкохол. 

Нищо не е вечно, обаче! Дори и стеоридният бабаит да е представителен за селфита, лайковете не могат да излекуват плоският интелект. Жената обича да бъде слушана, докато той самият обича да го слушат. Властното поведение се харесва, все пак в природата на жените се крие една малка нотка на слабия пол, макар и феминизма да се опитва да го заличи. Командоренето или просто малко по-суровото отношение демонстрира тестостерон, но и само с него не може да се живее. Нуждите на душата, бледнеят пред нуждите на задника, но и това отнема време. И рано или късно се стига до преходния момент, в който същата ще седне пред компютъра и ще се сети, че всеки по-качествен и значим човек до нея, някога е искал да има сериозно отношения, ама как сериозни отношения без плочки, нали? Сега тичайте и обяснете на жената, че:

1. Лошкото не може да бъде променен. Той е хищник, който не търси нито връзки, нито взаимоотношения с жена, прекрачващи границата от 24 часа. Приоритетите завинаги ще бъдат фитнеса, BMW форума и тесните пички!

2. Като добре оформена личност и виртуоз в егоизма, същият изобщо няма да се развълнува, че имате рожден ден, страдате за някаква форма на романтика, граничеща със „Скъсай една тъпа китка от градинката“ или имате нужда от почивка. Неговото внимание завинаги ще започва и свършва с „Има ли нещо сготвено?“. Бог да Ви е на помощ, ако няма! 

3. Нито едно ваше постижение няма да засенчи вдигането на 150 кг от лежанка, какво като сте завършили магистратура, започнали сте нова работа или са ви повишили? Дигнали ли сте 150 кг? Съмняваме се! 

4. В неговата лична вселена ще откриете, че най-важни са колата, телефона, тесните пичета от Instagram, свинското със зеле и вероятно някъде там, може да бъдете позиционирани вие. Все пак не очаквайте да бъдете в топ 10, особено ако има мотор, положението става още по-тежко! 

5. Да разчитате на него е като да разчитате на Капитан Планета да оправи замърсения въздух и да запуши озоновата дупка. Плановете за  почивки са мираж, шансовете да разчитате на него – също. Все пак има и други ангажименти – фитнеса, тесните пичета, айде да не се повтаряме, нали? 

И след всички тези драми, тежки преживявания и други катарзиси, какво получаваме? Генералното заключение „Всички мъже са еднакви!“. Съжаляваме дами, не сме еднакви, никога не сме били еднакви, а и вие не сте били с мъже. Били сте с добре изглеждащ вибратор, който ви е третирал като майка ви и сега се жалвате, че животът е гаден. Поне се надяваме, че сте снимали добре с BMW-то, преди да го разкарате, в противен случай, какво изобщо сте правили, ако нямате селфита?