Досадните елементи в една връзка

Досадните елементи в една връзка

Забелязал си, че женското съсловие винаги владее изкуството на блъфа. Това е причината за присъствието на шампионка в покера. Всички останали са пионки в ръцете й. Останалото женско съсловие изобщо не отстъпва.

Жените са доста добри в конспирациите, измислянето на истории, сътворяването на нови форми на живот и оправданията. Те са способни да разберат и какво си мислиш, докато си в магазина и купуваш продуктите. Връзката е много приятно занимание, когато е с правилния партньор.

Ако искаш твоята връзка да е добра, намери жена, с която да споделяш и добрите и лошите черти на околните. И двамата мразите Джъстин Бийбър и Ивана, кефите се на Playstation 3, обичате уискито и никога не ви боли глава. Тайната се крие в постоянното разнообразие и комуникация. Със сигурност ще се наложи да опреш и до двете, но точно тук нещата стават малко по-различни. Показваме списъка с онези теми, за които не искаш да говориш. Всичко, което казваш в тях, ще се тълкува грешно.

1. Дебела ли съм?

Това е въпросът, който няма отговор. Ако бъдеш честен, тя ще се разсърди. Ако излъжеш, тя ще продължи да не прави нищо по въпроса. Да, никой не остава същият, но, мило, къде отиде онова красиво дупе, с което ме посрещна на рождения ми ден? Зад големия задник ли е? Дами, ако се чувствате дебели, ако решите да задавате този въпрос, ще отговорим вместо вашите приятели/съпрузи: да, дебели сте, истински самосвали! Вземете се в ръце и направете нещо по въпроса. Защо е необходимо да качите няколко килограма и после да се мъчите, след като може да поддържате формата постоянно. Така ще е по-лесно за всички и няма да се достига до депресията на тесните дънки. 

2. Трябва да поговорим

Не, не  трябва! Ние не говорим, ти говориш! В повечето случаи е на теми, които не ни вълнуват или засягат връзката ни. Може да участваме в нея, но най-често като финансова институция. Предпочитаме да не говорим. Душевните теми не са най-приятното занимание, когато има Шампионска лига. Разберете го! Златно правило: не ни казвайте, че искате да говорим. Цял ден ще хвърляме боб, за да се чудим какво сме объркали. В последствие ще дебатираме тъпа тема и ще искаме да ви убием. Ако искате да говорите, говорете директно. Забавянето удължава агонията.

3. Ще изчакаме известно време

Разбираш ли, жените си мислят, че когато не предлагат секс, ти ще ги вземеш на сериозно. Сексът не е всичко!.Тя не е сигурна, че не си с нея, за да я вкараш в леглото.  Уважаеми дами, когато не предлагате секс, вие не сте нищо сериозно. Помислете си, преди да направите това изявление. Разбира се, че ще симулираме внимание, но не очаквайте от нас да не гледаме дълбокото деколте. Все едно не знаем защо гледате футбол.

4. Бившият ми не правеше така

Има няколко вида мъже: ревнуващи, неревнуващи и онези, на които не им пука. Ти си избери от кои искаш да бъдеш. Ние много се вълнуваме от действията на бившия. Дори ще се запознаем с него, за да ни обясни за проблемите на девойката. Това е като купуването на кола – ще се запознаеш със собственика, за да знаеш за бъдещите й проблеми. Винаги можем да кажем какво са правили нашите бивши, нали? Мъжете не са ревниви или поне не го показват. 

5. Защо мастурбираш, нали си имаш мен?

Имам си теб, но нямам Лиса Ан, Дженифър Анистън, Ирина Шейк, Моника Белучи. Имам си теб и мръсното си подсъзнание. Познай кое от двете няма цикъл? Без скрупули и други странични елементи. Човещинка си е и няма нищо общо с изневяра. Едното е за престиж, а другото е за удоволствие. Свиквайте с идеята! Връзката между мъжа и ръката е много по-дълга от тази с партньорката. На коя да имаме повече доверие?