Вече е ясно! Ето защо жените си падат по лошите момчета!

Колкото и да го отричаме, имаме склонност към лошите момчета. Има си и и нещо много любопитно – мъжете, които притежават слаба степен на качествата, демонстрирани от психопатите, са по-харесвани от дамите.

Да бъдеш избрана от лошо момче е нещо като да спечелиш короната за Мис Свят. По подразбиране лошите момчета са безкрайно красиви и безкрайно ухажвани от всички жени, така че когато ТОЙ спре магнетично сините си очи върху теб, някак си сърце не ти дава да му откажеш.

Ето кои са причините жените да обичат палавите мъже:

Те не са балъци

Лошите момчета са лидери и винаги доминират над останалите. Те не позволяват на никого да им се качва на главата, не се съобразяват с нищо, освен със собствените си желания. А това побърква жените.

Жените гледат на лошите момчета като на предизвикателство

Жените ще преодолеят всякакви препятствия и ще направят немислимото, за да разрешат загадката, която един мъж представлява за тях. Те освен това приемат мисълта, че мъжът им може да ги напусне във всеки един момент за доста по-привлекателна. Колкото по-голяма е вероятността да ги изостави, толкова по-големи усилия ще положат, за да го задържат до себе си.

Мистериозност

Известно е, че мистериозното и непроученото провокира най-много вниманието ни. Точно това ни привлича – заинтригувани сме да разберем какво се крие в ума му. Освен това дамите обожават идеята да свалят мъж, който им изглежда недостъпен, пише gossip.bg. Лесното не е интересно, нали така? Мистериозните мъже, които изглеждат палави, дават адреналин на жените. И е невъзможно да спрат да мислят за тях

Подход към живота

Добрите момчета прекарват по-голямата част от живота си близо до дома, защото се страхуват да стигнат по-далеч. Те не предизвикват съдбата, не рискуват. И е трудно да ги обвиняваме – просто са такива. Но за лошите момчета заседналият начин на живот е напълно необичаен. Те постоянно са нанякъде, обичат да откриват непознатото, да се борят със собствените си слабости, да се проверяват, да вземат най-доброто, да живеят за момента. Няма място за скука в живота им. Връзката с лошо момче е лудо пътешествие – може би малко рисковано, но със сигурност уникално и изпълнено с емоции.

Страх от близостта

Може би търсите лошото момче, защото дълбоко в себе си знаете, че с него не може да имате истинска близост. А вие се боите от близостта. Не искате да допускате друг човек в живота си и да му отстъпвате контрола над част от него. Не искате да се съобразявате с чужди желания, страхове, лоши качества. Не искате да се разочаровате и затова направо скачате в обятията на сигурното лошо – така поне няма да се изненадате, когато ви заболи.