Тя го използва, ама той е влюбен

Тя го използва, ама той е влюбен

Имах уж връзка с едно момиче 2 години и 6 месеца. Mомичето има малко дете, което много се привърза към мен. Имахме много хубави моменти заедно, но и много пъти се разделяхме и пак събирахме. До преди 2 месеца, когато тя ми каза не мога повече не съм готова, но постоянно ме търси да и помагам за нещо или да и дам, а и доста често да спя при тях, че ги е страх.

То и преди като сме се карали пак е било подобно нещо и след известно време ми казва аз съм с теб, но вече ми писна дайте ми съвет какво да правя дали има някой друг. Пстоянно се разделяхме и след 1 седмица пак се сдобрим. Преди 3 месеца се разделихме отново, а тя не спира да ме търси за нещо да и помагам дали с пари или нещо друго. Не знам не е готова или има друг, крие си телефона и ми казва „Аз така съм свикнала“.

Men.bg: Уважаеми приятелю, първо трябва да те попитаме нещо много важно? Нямаш ли приятели? Споделяш, че това е продължило 2 години и половина и никой по линията не ти каза, че правиш глупости? Обикновено, когато сгазим котето, пристигат достатъчно хора, които да ни набият шамарите – метафорично и не толкова – и след това да оправят нещата или да ни насочат в правилната посока. Вместо това, ти продължаваш да правиш едно и също, очаквайки различни резултати. Добрият стар Айнщайн е казал, че това е определението за лудост. Нека ти обясним твоята ситуация, за да може да разбереш какво наистина се случва. Ти си глупак, не за нас, а за дамата, с която си. Не просто те използват, ами направо са те приели за дарителска дмс кампания, която освен всичко, винаги играе белия рицар. Ако не знаеш какво е бял рицар, препоръчваме да се запознаеш като цъкнеш на заглавието. Жените са способни да манипулират, но когато се подложиш в тава, захапал ябълката, какво очакваш да се случи? Ето какво ще ти обясним, ако един човек иска да бъде с теб, той ще намери начин, за да седне до теб на масата и да ти обясни как стоят нещата. Ще намери път към решението на всички казуси, колкото и зловещи да бъдат те и след това ще продължите заедно, хванати за ръка, яхнали слънцето и прочие. Ако това не се случи, гарантираме, че наистина ще имате проблеми. Една жена не става готова за връзка, тя я иска или не я иска, а щом пожелаеш да не свършваш една работа, най-добре е да я отлагаш колкото се може повече – в твоя случай работи перфектно. Нека продължим още малко, маймуната пуска един клон само, когато е хванала друг. Следователно три месеца може да е разигравала коня и да е пробвала с някой друг, а сега изведнъж да се завръща при теб, но не защото те обича, не защото има симпатии, не защото е готова за връзка (каквото и да означава това), а защото има нужда от парите ти. Искаш съвет? Използвай един от двата средни пръста, харчи си парите за себе си и се наслаждавай на живота. Жени има, при това достатъчно, които ще те оценят и без да се налага да стават готови. Може да е криво и болезнено, но защо да си причиняваш подобни главоболия, след като няма никакъв смисъл? Продължавай напред, не си принца на белия кон, а и да си, вече е прекалено късно да се възродяваш отново. 

P.S.: Ако не вярваш на нас, попитай всеки свой приятел и ще получиш същия отговор.

P.P.S.: Питай и феновете, те няма да те излъжат!

До всички жени, не сме готови за връзка, но сме готови за Вашата мусака, кюфтета, кебапчета и други вкусотии, които сте способни да ни забъркате.