Да спиш с непозната

Да спиш с непозната

Кое е първото нещо, което една жена иска и не е секс? Правилно, става въпрос за популярното гушкане. Под суровата визия и на най-тежката мъжкарана се крие желанието за прегръдка и приспиване в лапите на партньора си. И всяка вечер ще заспивате прегърнати и щастливи, че сте заедно, както завършват и романтичните комедии – любимите на средностатистическата жена. Излишно е да запазваме психиката на Рамбо, разкривайки студените отношения към жената – заспиваме моментално, когато тя оплете краката си около нас.

Цялостната картина наистина изглежда така, но в главите на жените, докато за нас може да е истинско приключение в първите седмици. Всяка нова връзка Ви замисля все повече за отделните легла с покана само за секс! Калибрирането на две непознати тела е много сложна задача и сме длъжни да Ви предупредим за предстоящите събития. 


1. Хъркане

Неприятният звук напомня за тунинговането на пернишки Golf и смятаме, че именно то е отговорно за разводите. Заспивате спокойно и се събуждате под звуците на стар банциг, който реже и последните Ви надежди за качествен сън. Повечето жени игнорират този шум или използват тапи за уши, без дори да потърсят начин за неутрализиране – завъртането на врата, докато щракне е добър начин, но действа само един път. Лекарите пазят тайната за неутрализирането на шума и сме длъжни да напомним, че много жени също харкат и дори са способни да се събудят, обвинявайки своите партньори. 

2. Ръчкането с пръчката

Най-приятното чувство на света остава наместването на женското дупе върху вас така, че с едно движение да станете горд родител на тризнаци. Проблемът в такива случаи е, че жената често не осъзнава на какво Ви подлага и бързо заспива, оставяйки Ви да се борите с ерекция, мръсни фантазии и желание за секс. Събуждането е трудно начинание и след него ще се борите с характера на пенсионерка със забавена пенсия – просто се откажете от нощните забавления. Чувстваме се дискриминирани, когато жената може да го събуди с няколко потърквания и „случайна“ загуба на бельото, докато ние сме обречени да се отъркваме, притискаме и стреляме със сигнален пистолет, за да получим малко удоволствия. 

3. Тоалетната

М-да, жената е единствения човек, който може да ходи по-често до тоалетна от дядо Ви – старчето заспиваше на трона, но за жената нямаме оправдание. В най-добрия случай ще имате около три часа сън и след това ще бъдете сритвани, настъпвани или избутвани, защото вместимостта на милото е твърде малка. Лекото разсънване ще Ви помогне да я гушнете отново и да се наместите удобно, докато не осъзнаете, че губите няколко часа сън на седмица и именно те ще бъдат ключови в работната Ви среда. Има и по-лош вариант – тя ви разсънва и изпраща обратно към втората точка! 

4. Никаква синхронизация

Ако се събуждате в 5 и 30 всяка сутрин, не очаквайте да спите много повече през уикенда. Тялото Ви е свикнало и най-много да издържи на сън до 9 часа. Това не важи за вашата половинка, която спокойно може да проспи уикенда и отново да се оплаква, че не е „мигнала“. Любимият момент идва, когато дължината на съня никога не може да се синхронизира и винаги ще има един недоволен. 

5. Битката за одеялата

Господа, приемете всичко мъжки и осъзнайте истината – ще трябва да спите с пижама, чорапи и шапка, ако не искате да умрете от студ или да Ви отнесат белите мечки! Жената е способна да превърне всяка завивка в истински щит, а добрата й дипломация ще Ви лиши и от елементарното цупене, защото всичко се е случило, докато е „спяла“ – никога не сме виждали толкова ревностна борба от заспал човек и настояваме за промяна на термина „Патка заспала“! Осъзнайте истината и се пригответе за много студени вечери! 

6. Лигавенето

С тъга съобщаваме, че това е нашият много тежък грях към всяка жена. Кокершпаньолите не могат да пуснат толкова лиги, колкото можем да отделим ние. Често сме принудени да заспиваме по гръб, за да сме сигурни, че няма да напълним ушите (случвало се е) на жертвата, както и да оставим онзи приятен аромат в косите. Нито един парфюм не може да помогне в такива моменти и се чувстваме гузно през целия ден, докато нещастната душа се опитва да прикрие „аромата от натуралния шампоан“. Бихме вметнали и нощното напикаване, но няма да се издаваме!