Седмичен хороскоп за периода от 20 до 26 август-ДЕВА Към нови хоризонти, ОВЕН Делова сполука

За Овните се очертават истински проблеми и бизнес дела, а вълнението на Телците продължава. За Близнаците периодът е успешен, а Раците да са по-настойчиви. Лъвовете  са амбицирани и действат успешно, а Девите са се устремили към нови дела. Везните отдавна са наясно с възможностите си, а сега само ги поддържат, а апелът към Скорпионите е да не занижават усилията си.

 Стрелците да не изпускат емоциите си, а Козирозите явно притежават силен шанс за реализация. Водолеите действат успешно, а Рибите да се мобилизират за успеха си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Делова сполука и лични проблеми

           Седмицата няма да бъде от най-леките за вас.

Внезапни обрати и събития, който могат да променят посоката на интересите и търсенията ви. Периодът говори за неудобства в личен план, засягащи в повечето случаи здравословното състояние на родените, а за някои предизвиква остри семейни разправии. Деловата ви изразност ще е значителна през седемдневието, а някои от Овните ще бъдат мотивирани за смяна на работата си. Петък е благоприятен за целите ви. 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Напрежението продължава

             Дайте простор на въображението и творческата си насоченост. Водени от професионални амбиции ще повишите динамиката на живота, възползвайки се от добрите възможности, които ви се дават. За доста Телци ситуацията продължава да е незавидна и доста напрегната, а това отеква негативно и върху здравословното състояние на мнозина. Предстоящият седмичен етап ще ви зарадва с добри възможности за възстановяване на личните и социалните позиции и ще ви разкрие нови възможности за реализация на целите. 

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Добра седмица

            Няма да ви липсват трудни моменти и често ще мислите, че се трудите напразно. Обединете усилията си с тези около вас и заедно довършете започнатите задачи. Въпреки че поради специфични причини сега темпото на Близнаците е по-слабо от друг път, което съвсем не означава изоставане, новото седемдневие изисква засилено внимание по всички въпроси, които представляват интерес за вас в настоящето и бъдещето. Петък е изключително успешен, а уикендът ще ви затрудни. Понеделник е слаб, а вторник е благоприятен. Следващите два дни преминават динамично и ще ви радват със сполучливо развитие.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Проявете настойчивост

            Бъдете търпеливи и не пресирайте събитията, желаейки по-скоро да видите резултатите. Ще ви занимават различни въпроси, но мислите и енергията ви ще са насочени най-вече към професионалните и лични дела. През новата седмица мнозина от представителите на Рак ще действат вероломно, за да реализират материалните или личните си цели. Такъв стил не е препоръчителен, защото ще ви създаде проблеми за близкото бъдеще, а сега ще ви донесе равни по количество придобивки и загуби. Действайте правомерно. Петък и уикендът ще са доста трудни. 

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилни и успешни

           Покажете с мисленето и действията си, че сте носители на позитивна енергия и заедно с другите работете в подкрепа на добрите идеи и решения. С поглед, устремен напред, ще се посветите на всичко, в което съзирате възможности за професионално развитие. В момента представителите на Лъв са истински стабилни и разполагат с чудесни възможности за осъществяване на лични, професионални и финансови цели. Притежавате силен късмет за реализация на цели в професионалния сектор. Разчитайте на него и няма да се окажете подведени. Петък предоставя шанс за финансов успех, а уикендът е труден.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Към нови хоризонти

            По убедителен начин ще работите и живеете, показвайки силата на духа си. Живота ще ви поднесе изненади, които в повечето случаи ще са приятни и желани. Представителите на Дева са в преход към по-голяма самостоятелност, поради което новия седмичен период ще заеме важно място за по-значителната и независима изразност на родените в зодията. Този петък ще е твърде успешен и печеливш. Събота преминава спокойно, а неделя ще е трудна и напрегната. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е измама! 

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Доказани възможности

            Чувството ви на неудовлетвореност от работа, семейство и обкръжение ще ви накара да се замислите повече над живота си. Обстоятелства ще ви принудят да направите избор и да вземете решения, касаещи по-следващите ви действия. Седмицата ще ви зарадва с признание за постиженията ви от хора, към чието мнение не сте безразлични. Безпорен факт е, че въпросната ситуация ще ви вдъхне още повече увереност в успеха по предстоящите дела и задачи. Периодът е доста хубав за реализация в деловата сфера, а сегашните ви успехи ще са достатъчно доказателство за бъдещите. 

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Не занижавайте активността си

            Ще постигнете максимума в усилията си, работейки върху идеите и реализирайки ги бързо и без затруднения. Ще откриете красотата на ежедневието и ще погледнете света откъм неговата най-добра страна. Седемдневието започва добре – материална сполука, печалби, лична стабилност. В личен план определено може да се каже, че на мнозина им липсва стабилност, което при мнозина се свързва с бързи промени от външно естество. Разполагате с шанс за успешно провеждане на делови   преговори. Петък е печеливш, но уикендът ще е труден и неприятен. 

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Владейте се!

            Ще постигнете максимума в усилията си, работейки върху идеите и реализирайки ги бързо и без затруднения. В част от задачите, които предвиждате за следващите дни ще срещнете затруднения, породени от отсъствието на определени хора или административни изисквания. Седмичният етап е с много добри дадености за успех в деловата сфера и за реализация  на лични цели, но преобладаващият процент от родените в зодията са доста мрачни и често пъти сами пречат на сполучливата си изява. Не влизайте в кавги с висшестоящи. Стабилитетът ви не е изразителен – укрепете го! 

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Явен шанс за сполука

            Овладейте напиращите у вас емоции. Периода ще бъде повече подготвителен за събитията, които ви очакват. Новата седмица се отличава с чудесни първоначални данни за реализация на деловите цели и намеренията за постигане на желаните позиции в бизнеса. По отношение на вторите процесът на това постижение няма да приключи с изминаването на седемдневието, но до два месеца ще има добри налични резултати. 

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Стабилни и успешни

            Добро развитие на делата ви и един проблем по-малко. Важно за вас през тези дни е да запазите мисълта си спокойна и позитивна, като не предприемате нищо, с което бихте компрометирали доброто си име. В момента Водолеите са истински стабилни, а факторите свързани с подобно твърдение засягат личната и професионалната им непоклатимост. За някои е належащо да поработят в емоционален план, където явно изостават с овладяването на нервите, но и с този пропуск ще се справите в близко бъдеще. 

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Мобилизирайте се

            Податливи сте на емоции от всякакъв характер. Стремежът ви да сте сред първите ще подхранва и през следващите дни амбициите ви. Почти всички представители на Риби няма да са в обичайната си форма през седемдневния период, което се дължи предимно на лични проблеми. Като делова реализация едва ли ще възникнат ситуации, които биха намалили ползотворните ви възможности, но събитията в личния ви живот явно създават доста напрежение.