Какво искат мъжете

Какво искат мъжете

Какво искат мъжете? Това сигурно е въпросът за един милион долара, който вълнува жените на всяка сбирка на плюещите кобри, клюкарски митинг и вещерски събор. На последното знаем, че се събират, за да проклинат половия ни орган и след това да ни се подиграват. Не си мислите, че става въпрос за нещо друго. Какво искаме? Жените все още не могат да опишат своите идеи, но ние имаме някакви бегли представи.

Какво може да искаме? 


1. Секс

Разбира се, че това е едно от първите удоволствия, които откриваме в най-ранна възраст, замаскирано зад добрия стар RTP, който след 12 часа ставаше истински шедьовър. Тогава все още липсваше Brazzers и интернет, за да искаме нещо повече и вярвахме, че това чудо няма да се случи. Ние бяхме прави, но някои приятели все пак бяха благословени. В един момент ще стигнете до заключението, че 1-часовото забавление осъзнавате, че това е малко преувеличено. След определено число ще разбереш, че всички са едни и същи!


2. Пари, коли и другите глупости

М-да, със сигурност ще можете да откриете много богати хора, които не познават термина „употребявани дрехи“, „употребявани коли“ и още много други. Всички те наистина носят някакво щастие, но само до определено време, не могат да запълнят душевните черни дупки. Индустрията със сигурност ще създава по-добро и по-добро за консуматора, но мъжът знае, че щом не е счупено, не се сменя. Материалните придобивки са краткотрайни удоволствия. И носят щастие само от магазина до дома. Още по-страшният момент идва, когато притежаваш пари, а не искаш да правиш нищо повече, защото няма какво да те блазни. Евтините атракции са скъпи. Още си спомняш първата кола с умиление, нали? 


3. Пиенето

… е до гроб. И за жалост също започва да избледнява по ред причини. В началото всички пием и доказваме колко можем да носим, сякаш е някакво геройство. След това започваме да заменяме шумните кръчми с евтин алкохол за нещо малко по-добро с приглушена светлина и приятните блусове. На финала предпочитаме да седнем у дома, да пуснем някой концерт на Глен Хансард и просто да се наслаждаваме от първи ред. Чичо Чарли казваше, че пиенето не е спринт, а маратон и в един момент не разчитаме на количеството, а на качеството слънчева светлина в чаша. Алкохолът е средство, което успява да ни докосне там, където друго човешко същество не може, но и то е самостоятелно занимание.

4. Любовните истории

Какво да се прави, понякога и природата прави грешки, за които плащаме доста скъпо. И както казват някои мъдри хора „Мъжкото дупе се минава само един път!“. Хубаво е да вярвате, че някъде там има една нормална жена, която не търси силните на деня, не се привлича като врана от лъскавото и може да оцени човека срещу нея. Мислим за това същество като за изчезващ вид. Това ни напомня за еднорога, който се движи с охрана, за да не бъде застрелян. Имаш прекрасна връзка и 100% доверие на твоята? Дай и малко време, за да изгори всичко! И след това пак ще си говорим.

5. Какво наистина искаме?

… просто да ни оставят. След известно време ще разберете защо съществуват вълците-единаци и защо тигрите не живеят в стада. Всеки средностатистически мъж започва да мисли за отделяне от стадото, осъзнавайки горчивата истина – то не може да му даде нищо. Мнозина продават панелните крепости, откриват някоя стара селска къща и основават собствена цивилизация. Там се събуждат в абсолютна тишина, забравят за шумните съседи и злобният етно турбо фолк, спрелият асансьор, диванът на стълбите и още много други култови запомнящи се изяви. Нека не забравяме, че адът, това са другите. Това искаме на финала – абсолютното спокойствие, възможността да имаме цялото време на света, за да творим. Няма значение дали ще е музика, писане на книги или разработването на таен софтуер за локализиране на голите снимки на Ема Уотсън, важното е, че ще сме далече от комерсиалната отрова с краткото име – цивилизация. Каквото и да правиш, послушай Робърт Редфорд и неговия герой от „Шпионски игри“, отдели пари и построй малка къща в прерията, където да няма други дразнители. Там ще бъдеш господар на дивото, а не домоуправител.