Оставиха майстора да им налепи плочките в коидора и като се върнаха, стана страшно!

Интернет потребители се се заливат от смях, а причината е разказ на потърпевши в столичен квартал. Собствениците на апартамента решили да  повикат майстор на плочки да и поднови коридора.

Спазарили се и му оставили бутилка ракия,  като свърши работа да се почерпи.

И напуснали апартамента културно, та да не се пречкат на специалиста.

Всичко изглеждало идеално – майстор като слънце, осигурени материали, добра цена, сключена сделка, но… Когато се прибрали останали зашеметени.

Майсторът бил реализирал изключително новаторска идея. Залепил плочките с лицевата част надолу. След първоначалния шок потърпевшите обаче явно са погледнали на ситуацията и от веселата ѝ страна и публикуваха творението на пишман работаря.

И съвсем заслужено обраха всички овации на потребителите на Facebook. Само за няколко часа обновеният им коридор се превърна в истински хит. Доста от коментарите са откровено закачливи и шеговити. Някои се превиват откровено от смях от щуротията на майстора. Други съчувстват за претърпените финансови загуби.

Трети препоръчват, при това с право, да се раздават ракиите след свършена работа. Четвърти пък успокояват – „поне като излезете от банята, няма да се пързаляте“. Не липсват и оригинални идеи. Дама съветва ужилените собственици да оставят децата си да изрисуват плочките, а след това да ги лакират. И това наистина не звучи съвсем откачено, нали? Поне не толкова, колкото е било първоначалното решение на майстора.