Нещата, които я възбуждат

Нещата, които я възбуждат

Няма да повярваш какво разбрахме за жените! Те също гледат мъже, но хвърлят погледа, когато изобщо не подозираш – мръсници! Винаги сме се чудили какво точно гледат жените в един мъж, но никога не сме ги питали, защото все пак не искаме да ни обясняват колко секси може да е амигото, който заглеждат. Според изследване на учените в Харвард, жените подреждат възбуждащите фактори в този ред. 

Флашването

Сигурни сме, че не ходиш с пола като шотландците. Следователно не можеш да им покажеш орехите.

Това, което жените гледат и смятат за възбуждащо е онази лента от бельото, което се показва малко над дънките. Малко, а не да си смъкнеш гащите до глезена, за да имат пълна панорама. Бъди умерен и се протегни, за да погледнат малко кожа! И те са хора, и те имат мръсни фантазии.

Да правиш разни работи на нейното бельо

Сигурни сме, че си хвърля по едно око на простира на съседката. Онази, с дупето от две шепички, което искаш да стискаш. Попитай милото, тя ще ти каже, че иска да ти види задника в нейните прашки. Не казваме, че не сме се опитвали, но е страшно неудобно, стяга задника и изобщо няма да ти стане. И все пак ти препоръчваме да го пробваш. Поне можеш да ги изпратиш закачени на твоя пищов – действа безотказно за нея. Изпрати кадрите в работно време – получи подарък вечерта след работа! 

Нощните трепети

Първото нещо, което правиш, когато тя опре задник в теб е да получиш ерекция. Най-добрите сексуални моменти се случват, когато я събудиш през нощта и я накараш да мърка. По някаква причини е достатъчно сексуално, а тъмнината е най-добрият й партньор за мачкането на чаршафите. Все пак е хубаво да я оставиш да поспи поне няколко часа, но повярвай, ще бъде много перверзна, когато се отъркаш няколко пъти в нея! После не забравяй да изпращаш писма на info@men.bg.

Когато другите знаят, че тя прави секс

Жените споделят своите завоевания, но споделянето ги натъжава. Точно по тази причина трябва да я изпращаш повече на женските раздумки, за да е сигурно, че тя ще събере повече идеи и ще се престраши да бъде по-палава. Точно тук идва секса на публичното място и за нея е нещо вълнуващо, защото ще може да покаже на околните, че в момента я правят дива и щастлива. Изживяването не бива да се подценява. Ще трябва да си по-смел и да поемеш инициативата – всичко друго е лесно! 

Плешивецът

Спомняш ли си, че брадите хора започнаха да променят индустрията? Същото се случва и с плешивковците, късо подстриганите хора и онези, които отдавна са свалили косата. Жените смятат, че докосването на голата или обръсната глава е доста възбуждащо. Сега си помисли за всички, които са те погалили през последния месец, те искат да ти правят лоши работи! Особено удоволствие за женската ръка е, когато си под душа и водата се стича от главата до другата глава. Казват, че им харесва, но трябва да се пробва! 

Ръцете

Интригуващото е, че жените не се кефят на нацепените батковци – ура! Важното е да имаш достатъчно красиви ръце. Печелиш положителни точки, ако ръцете ти са с по-дълги пръсти, добре оформени нокти (изрязани, а не манипулирани с мазила) и се тачат особено много предмишниците. Показването им през лятото действа достатъчно мотивиращо и очевидно може да ти спести блъскането във фитнеса, стига да имаш по-здрав захват. Пробвай задължително. 

Да те хванат в крачка

Не бе, не говорим за изневярата, а за моментите, в които наказваш малкия герой. Готови са да гледат какво му правиш от началото до края. Приеми го на доверие. Сигурни сме, че и ти надничаш в банята, за да провериш дали милото не си играе с малкото бутонче за оргазми. Забрави за срама в очите, а й покажи какво се случва, когато потъркат лампата. Най-често излиза белия дух, на който също се радват! 

Брънч

Жените също обичат да похапват здраво, когато дойде уикенда. Можеш да бъдеш нейният ангел-хранител (буквално) и да я изненадаш с храна. Домашно приготвената трупа повече точки, но това не означава, че няма да се зарадва и на джънк. Важното е да я изненадаш в леглото. Понякога  хубаво, когато може да се освободи от домашните наказания. Освободи я, за да те освободи.

Твоите ръце и нейните гърди

Това е най-добрата комбинация, която ще донесе позитиви в леглото. Важното е да не бъдеш малко дете, не ги стискаш като фитнес топките. Бъди малко по-нежен и ще постигнеш желания успех.