Мъжете горят повече калории по време на с*кс

Мъжете горят повече калории по време на секс

Ако отново имаш нужда от доказателство, че е хубаво да си мъж, доказваме. Мъжете изгарят много повече калории от жените по време на секс. Дълго време се смяташе, че изгорените калории са около 300 и за двата пола, но отново повеждаме и в това начинание. Според фирмата Lovehoney (производител на секс играчки), всяка употреба на техните продукти гори около 80 калории.

Хората предложили на няколко двойки на средна възраст 21-26 години да правят секс в собствените си домове с научна цел.

Те получили и специални гривни, които изчисляват изгорените калории. Условието е да не се използват секс стимуланти, виагра и други подобни. Средната дължина на половия контакт е била около 25 минути, а рекордьорите са достигнали 57 минути (може да са забравили да спрат часовника). Резултатът: мъжете са изгорили около 101 калории (4.2 калории на минута), докато жените са успели да изгорят само 69 (3.1 калории в минута). Тъжно дами, но природата иска да сме красиви и стройни.

Зарежи фитнеса, вземи си жена и ще отслабнеш. Първите няколко месеца със секс, а после от нерви и глад (заплатата свършва след първото посещение на мола).