Е това вече ни разби! Елвис е жив! Вижте как изглежда днес кралят на рока!

Жив ли е Елвис Пресли, или това е заблуда?

Мнозина смятат, че Джон Ленън, Фреди Меркюри, Майкъл Джексън, Мерилин Монро и Елвис Пресли са инсценирали смъртта си, за да се скрият от света. И живеят скрити от любопитни очи, на тропически острови, някъде в Тихия океан.

Доскоро това се смяташе за мит, но една снимка разбуни духовете. За нея се твърди, че е запечатала образа на остарелия Елвис Пресли, който всъщност е … жив.

Музикалната легенда почина на 16 август 1977 година, но милиони негови последователи вярват, че все още е жив. Според не една и две теории на конспирацията, мнозина са убедени, че той е инсценирал смъртта си.

А в мрежата вече се появяват дори мистификации, за които се твърди, че са доказателства, че Елвис е жив.

Потребител на име „Сянката“ публикува снимка в You Tube, за която твърди, че е запечатала образа на краля на рока. На кадъра се вижда възрастен мъж с брада, шапка и очила, но както казва родната полиция за престъпниците – той е толкова маскиран, че е тотално неразпознаваем. Пуснал си е даже и брада, пише разкрития.ком.

Сянката обаче е категоричен, че това е Елвис и дори е отправил тайно послание по време на снимката. „Той беше вдигнал двата пръста над лявата страна на главата си като доказателство. В халдейската нумерология числената стойност на V е 9 и се обозначава като „доказателство за живота“. Той ни показва, че е жив именно със знака V.

Номер 9 означава „Жив съм“. Той ни дава знак, че знае, че всичките му фенове са около него и го наблюдават“, твърди още мъжът.
Някои обаче вярват, че подобни твърдения са пълна глупост и че Елвис трябва да бъде оставен да почива в мир.

Смъртта на Елвис Пресли продължава да поражда митове и мнозина твърдят, че Кралят още е жив. Никой обаче досега не е открил доказателства, в подкрепа на тази теория. А семейството му както винаги мълчи.