Прекарвате дълго седнали бюро и имате болки!? Тези трикове ще ви облекчат моментално без да ставате от стола!

Това ще промени живота ви, не е нужно даже да ставате от стола! Отървете се от типичните болките в тялото за секунди с тези изумителни трикове!

Болките в гърба и тялото са причинени от различни фактори и са изключително неприятни. Могат да бъдат генетично заложени или причинени от неправилна стойка. Представяме ви уникални трикове за моментално облекчаване на болките, от които се оплакват много хора, които стоят по цял ден на бюро.

Дори не е нужно да ставате от вашия стол! Тези упражнения са перфектни за офиса и те буквално ще променят вашия живот, като ви отърват от досадната болка!

1)    За полки в кръста: Седнете изправени на стола и вдигнете единия си крак и го прегърнете, като с ръката сте хванали бедрото.

Притискайте така за 30 секунди. Бавно отпуснете крака и го смъкнете. Направете го и с другия крак.
2)    За болки в рамената: Поемете дълбок въздух и си вдигнете раменете към ушите! Стойте така 3 секунди, след което издишайте и отпускайте раменете. Направете това 10 пъти, и болката я няма.

3)    Болки в краката. Сложете единия крак пред другия и настъпете пръстите. Стойте така 30 секунди, после сменете краката.
4)    Болки в китката: Свийте юмрук и го протегнете напред. Завъртете юмрука си в китката в едната и в другата посока по 5 пъти.

5)    Болки в центъра на гърба: Прегърнете се! Сложете дясната си ръка зад лявото рамо и лявата ръка зад дясното. Поемайте дълбоко въздух и стойте така 30 секунди, след това бавно отпуснете ръцете. 

6)    Болки във врата: Седнете изправени на стола с прав гръб и крака на земята. Наклонете главата си на една страна и долепете ухото си за рамото. Стойте така 30 секунди и бавно изправете главата. Направете го и на другата страна.