Внимание, момчета! Динята е много по-добра от виаграта!

Добри новини за почитателите на диня! Еректилната дисфункция може да бъде излекувана с по-честата консумация на диня, твърдят запознати по темата.

Плодът е известен с редица качества, включително благоприятното влияние върху кръвоносните съдове.Благодарение на това изследване все повече учени препоръчват да се фокусираш именно върху консумацията на този плод, вместо върху сините хапченца. Концентрацията на амино киселината цитрулин позволява на кръвоносните съдове да се отпускат и по този начин да подобряват някои еректилни качества по естествен път, пише hotnews.

bg.  

Лили Соутър е диетолог от 20 години и наистина признава, че динята трябва да се смята за природната виагра. Още през 2011 година се наблюдава положителното качество върху мъже, които страдат от импотентност. Част от мъжете получават захарен разтвор, докато друга получава въпросната киселина. След един месец са наблюдавали повишаване в сексуалните контакти в период от два месеца при онези мъже, които приемат цитрулин. За съжаление трябва да разочароваме почитателите на мастика с диня, защото тази комбинация няма абсолютно никакъв ефект върху героя на долния етаж.

Коментари