Тези горещи майки са изумително сексапилни дори и след раждането на децата си (СНИМКИ 18+)

Има мнение, че след раждането жените забравят да поддържат красотата си поради липсата на време, което се изразходва за възпитанието на детето. Но наистина ли е така? Предлагаме ви да погледнете майки, които не само унищожават тази теория, но и спечелиха сърцата на милиони потребители в Instagram.

Сара Стейдж. Последователи в „Инстаграм“ — 2,3 милиона

Сара има две очарователни деца, а също така тя е фитнес блогър и модел.

Тя редовно прекарва време с децата си, но също така не забравя за себе си. След раждането тя успява бързо да влезе във форма благодарение на тренировките. В Instagram тя споделя с абонатите упражнения и тайни на красотата.

Ханна Полайтс. Последователи в „Инстаграм“ — 1,4 милиона

Австралийската Хана не е само майката на красива дъщеря, но и акушерка. Тя има време да съчетае семейството и работата. В ежедневието си задължително включва спортни тренировки. Благодарение на своето усърдие тя успява да върне идеалната фигура само девет седмици след раждането.

Джина Стюарт. Последователи в „Инстаграм“ — 79,4 хил.

Ще бъдете много изненадани, когато разберете, че тази секси блондинка е на 50! И още повече, ще бъдете изненадани, когато разберете, че тя е майка на четири деца и е вече баба! Благодарение на перфектния си външен вид и фигура тази също австралийска красавица стана финалист на конкурса „Мис Максим 2018“. Е, как да не й завидим? Със своите снимки в социалните мрежи, тя не само съблазнява мъжете, но и мотивира другите жени да изглеждат прекрасно.

Мария Кинг. Последователи в „Инстаграм“ — 75,5 хил.

Тази зашеметяваща майка има трима сина. Разбира се, тя обръща много внимание на децата си. Но успоредно с това Мария успява да съчетава собствен бизнес и да се занимава със себе си. Просто погледнете фигурата й … 

Софи Гайдолин. Последователи в „Инстаграм“ — 359 хил.

До 26-годишна възраст Софи вече имала две деца, когато докторът й съобщил, че очаква близнаци. Тя е фитнес треньор и в нито един момент не се отказва от тренировките си. Тя е гледана от стотици хиляди потребители на социални мрежи, които се възхищават на упоритата работа и красивата фигура. За последната си бременност тя увеличава теглото си само с 15 килограма, които веднага изчезнали след раждането.

Шонтел Дункан. Последователи в „Инстаграм“ — 574 хил.

По време на бременността Шонтел не се раздели с тежестите и редовно се занимава с кикбокс. Много от абонатите й в мрежата до последно не вярваха, че момичето е бременно, тъй като коремът й е бил практически невидим. В края на бременността се появила малка издутина. Мнозина я съдят за прекомерното физическо натоварване. Въпреки това Шонтел два пъти ражда здрави деца, но в същото време тя остава в перфектна физическа форма.

Луиза Ф. Лоренциадис. Последователи в „Инстаграм“ — 32 хил.

Бразилката Луиза ражда красиво бебе, но това не я е спряло да продължи любимото си занимание – да се занимава със спорт. Преди раждането тя е фитнес треньор, и по време на бременността тя решила да не пропусне възможността да продължи тренировките. Сега е в страхотна форма и от нея, както и от всички други споменати красавици е невъзможно да се откъсне поглед…